Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Grinder Black Leaf, 4-delni (les in aluminij), rjavi
Akcija

Grinder Black Leaf, 4-delni (les in aluminij), rjavi

Štiridelni grinder znamke Black Leaf je izdelan iz finega lesa in aluminija. Prijetna estetika z leseno zunanjostjo je dopolnjena z elegantnim logotipom priznane nemške znamke. Notranjost je izdelana iz anodiziranega aluminija, vključno z diamantno brušenimi, močnimi zobmi. Slednji zanesljivo zmelje..
29.90€
38.90€

Štiridelni grinder znamke Black Leaf je izdelan iz finega lesa in aluminija. Prijetna estetika z leseno zunanjostjo je dopolnjena z elegantnim logotipom priznane nemške znamke. Notranjost je izdelana iz anodiziranega aluminija, vključno z diamantno brušenimi, močnimi zobmi. Slednji zanesljivo zmeljejo cvetove ter trši rastlinski material. Dele mlinčka "povezuje" močan magnet. 

Mreža oz. sito za "cvetni prah" je tako kot komora, kjer se ta nabira, izdelano iz trpežnega aluminija. Zaradi zunanjosti z lesa je mlinček zelo prijeten na otip in pričara naravno izkušnjo priprave zelišč. 

Lastnosti

Material: aluminij, les

Motiv: BL logo

Tip: 4-delni

Premer: 66 mm

Višina: 47,5 mm

Sistem: diamantno rezani zobje

Dodatki: lopatica


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov