Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Dostava

Dostava


Predvideno trajanje dostave je 1–4 delovne dni glede na destinacijo pošiljke in način plačila. Vsa naročila, prejeta do 12.00 ure, odpošljemo še isti dan. Za čas dostave garancija ne velja in družba Kanabi d.o.o. ne priznava odškodnine za zamude, na katere sama ne more vplivati. Dostavo opravlja Pošta Slovenije na vsak naslov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Strošek dostave je naveden na koncu nakupa in za Slovenijo za vrednosti do 40,00 € (z DDV) znaša 3,5 €. Za vrednosti nakupa nad 40,00 € je dostava v Sloveniji brezplačna. Če želite izkoristiti možnost diskretne dostave vaše pošiljke v paketomat, nas o tem obvestite po oddaji naročila.

Strošek dostave nakupa za Hrvaško znaša 8,50 € z vključenim DDV za nakup do 100,00 €. Za vrednost nakupa nad 100,00 € je dostava na Hrvaško brezplačna.

Država            Cena dostave           Brezplačna dostava 

Slovenija        3,5 €                          Naročilo nad 40,00 € 
Hrvaška         8,50 €                        Naročilo nad 100,00 €

Spletna trgovina omogoča zelo enostavno oddajo naročil, zagotavlja hitro dostavo in ponuja vse potrebne informacije o izdelkih in storitvah. Za dodatne informacije o izdelkih ter pomoč pri naročanju smo vam na voljo na tel. št. 070 119 991. Z veseljem se odzovemo vašemu klicu. Vsa naročila, prejeta do 12.00 ure, si prizadevamo odposlati še isti dan.