Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Pipe

Headshop Kanabi predstavlja čudoviti izbor ročnih pip za uživanje zelišč, ki obsega vse od preprostih steklenih pipic do lesenih mojstrovin in “čilumov” iz keramike. Oglejte si izdelke priznanih znamk Marley Natural, Black Leaf, High Standards in drugih.
Headshop Kanabi predstavlja čudoviti izbor ročnih pip za uživanje zelišč, ki obsega vse od preprostih steklenih pipic do lesenih mojstrovin in “čilumov” iz keramike. Oglejte si izdelke priznanih znamk Marley Natural, Black Leaf, High Standards in drugih.

Pipe

Ročne pipe so klasični pripomočki za uživanje zelišč stare šole, ki so jih uporabljali že naši predniki. Od vodnih steklenih pip ali bongov se v osnovi razlikujejo po tem, da dim pri uporabi ostane “suh”, saj se ne filtrira čez vodo. Prednost pipic je njihova velikost in prenosljivost, saj je mogoče večino primerkov spraviti v žep.
Uživanje zelišč s pipo je sila preprosto: dragocene substance vnesemo v komoro s skledo in jo prižgemo. Komore ni potrebno povsem napolniti, saj lahko to omeji pretok zraka. Za enostavno prilagajanje pretoka zraka imajo pipe ob straneh luknje.

Najbolj priljubljene oblike ročnih pip so:

Spoon
Zahvaljujoč elegantnemu profilu in ergonomiji so “žličarske pipe” najbolj priljubljena vrsta steklenih pip. Klasična zasnova pipe sestoji iz štirih glavnih delov: ustnika, sklede, vratu in luknje “carb”. Ustnik je del iz katerega vdihujemo, posodica je del za vstavljanje zelišč, vrat je dolga cev, ki povezuje ustnik s posodo, carb pa je luknja na strani posode, s katero nadzorujemo pretok zraka.
Taster
Tasterji ali okuševalci so pipe s tankim in diskretnim profilom, ki zagotavljajo takojšnjo uživanje zelišč.
Steamroller
Tovrstne pipe imajo velike luknje za pretok zraka, zaradi česar so odlične pri zagotavljanju večjih oblačkov, ustvarjenih iz male količine materiala.
Chillum
Chillum je preprosta ročna pipa stožčaste oblike, primerna za mikrodoziranje. Pripomoček je pogosto narejen iz keramike.
Shotgun
Posebnost teh pip je posoda za zelišča, ki je “nameščena” na cevi. Luknja na koncu cevi je bistveno večja v primerjavi z drugimi, zato omogoča večje količine dima v enem samem vdihu. Pipe shotgun so običajno narejene iz borosilikatnega stekla.

Magnetna ročna pipa 'Jopi' znamke Black Leaf je super praktična in nudi intenzivno, čisto izkušnjo kajenja. Ploščata kovinska pipa je idealna za “čist..
19.49€
Darilni komplet vsebuje pripomočke za uživanje zelišč z motivom Mexican Skulls. V kompletu prejmete grinder (premer 50 mm), manjša pipa (dolžina 8,3 c..
22.90€
Diskreten Taster znamke Higher Standards, izdelan iz borosilikatnega stekla. Dolžina pripomočka je 8,9 cm. Na voljo je v prozornem steklu in z vide..
12.90€
Diskreten Taster znamke Higher Standards, izdelan iz borosilikatnega stekla. Dolžina pripomočka je 8,9 cm. Na voljo je v prozornem steklu in z vide..
12.90€
Marley Natural Spoon Pipe, dimljeno steklo
Akcija
Marley Natural smoked glass spoon pipeBob Marley je svetu podaril odlično glasbo, populariziral uporabo zelišč in pomagal ljudem, da se počutijo bolje..
29.90€ 39.90€
Spoon Pipe znamke Marley Natural je pipa za zelišča, ustvarjena iz ročno pihanega stekla in rafiniranega lesa črnega oreha. Pipo odlikujejo kakovostni..
49.90€
Ekološko ozaveščena znamka Marley Natural je prava izbira za dopolnjevanje vaše zbirke. Z manjšo pipo tipa “steamroller” iz čudovitega dimljenega..
32.90€
Marley Natural Steamroller, les in steklo
Akcija
Prefinjena pipa ali steamroller znamke Marley Natural združuje ročno pihano steklo z deli iz vrhunskega lesa črnega oreha, pridobljenega na trajnosten..
37.90€ 43.90€
Marley Natural Taster, dimljeno steklo
Ni na zalogi
Luksuzen izgled in ročno pihano dimljeno steklo jasno sporočata, da ne gre za navadno pipico. Smoked Glass Taster znamke Marley Natural ni vaš običaje..
19.90€
Marley Natural Taster je stilsko izpiljen pripomoček za vsakodnevno uporabo. Je izredno kompakten in prenosljiv, z njim si lahko v hipu privoščite dis..
22.90€
Steklena pipa znamke Black Leaf je ustvarjena za čisto razvajanje. Pipa, znana tudi kot kawumm, je eleganten zbirateljski kos, za katerega je značilna..
9.39€
Black Leaf® Pipe "Shotgun" s črno/zlatim logotipom in okrasnimi deli v črni barvi. Pri uporabi steklene pipe za zelišča lahko opazujete, kako se dim p..
7.39€
Barvita tridelna pipa “šibrovka” (ang. shotgun pipe) se ponaša z vesoljskimi motivi in elegantnim logotipom znamke BREIT. Izdelana je iz odpornega bor..
23.90€
Steklene pipe tipa “spoon” so pripomočki v obliki žlice, ki jih lahko vzamete s seboj na pot. Različne, veselo "obarvane"  ročne pipe za zelišča,..
5.90€
Sestavljiva ročna pipa iz izrezljanega indijskega lesa khinni sestoji iz kar petih delov. Sistem z vijačnimi navoji omogoča hitro sestavljanje in razs..
15.90€
Majhno ročno pipo iz visokokakovostnega stekla prejmete na usnjeni ogrlici. Nadenite si jo okoli vratu in vedno boste imeli na voljo pripomoček za obč..
5.90€
Prikazujem 1 do 16 od 27 (2 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.