Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Pripomočki in dodatki

Pripomočki in dodatki

Nastavek za priključitev prenosnih uparjalnikov z vodnimi pipami. Kompatibilno z napravama Arizer Tech: Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.Adapter ustreza ..
15.90€
Stekleni adapter v obliki komolca, namenjen uparjalnikoma Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Stekleni del povezuje grelno komoro in cev in vsebuje..
12.90€
Zmeraj je pametno imeti rezervne dele na zalogi! Preprosto zato, ker nikoli ne veš, kdaj se zgodi Murphyjev zakon! Predstavljamo komplet (6 kosov) bal..
15.99€
Komplet nadomestnih mrežic za stacionarna uparjalnika Arizer Extreme Q 6.0 in Arizer V-Tower. Komplet vključuje dve mrežici, kompatibilni s stekleno p..
4.99€
Stekleni nastavek za balon, kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Adapter prenaša paro iz posode Cyclone v balon. Originalni nadomes..
16.90€
Ustnik iz matiranega stekla je namenjen uporabi z baloni, napolnjenimi s paro in kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Priložena sta dva ..
8.90€
Popoln komplet za uporabo s cevjo za stacionarne uparjalnike Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Sistem za vdihavanje s cevjo zagotavlja hladno par..
22.90€
Nadomestna posoda Arizer Cyclone je kompatibilna z napravami Arizer V-Tower, XQ 2 in Extreme Q. Steklena posoda "Cyclone" je del naprave, ki se napoln..
11.90€
Arizer Solo 2/Air 2 - krajša cev z ustnikom, 70 mm
Ni na zalogi
Večina ljubiteljev  legendarnega vaporizerja Solo 2 se prej ko slej poigra z idejo o krajšem ustniku oz. cevjo. Solo 2 je namreč znan po zelo dol..
12.90€
Nadomestna baterija za ponovno polnjenje, primerna za uparjalnike DaVinci IQ2 in DaVinci IQC. Standardna baterija 18650 s kapaciteto 3000 mAh je origi..
13.90€
Adapter, ki omogoča povezavo vaporizerjev znamke DaVinci (Q2, IQC in MIQRO) z vodno pipo. Lastnosti: ženski konektor s 14,5 mm zanko...
9.90€
Ščetke za bonge Higher Standards Pipe Dreamz so vrhunska rešitev za čiščenje steklenih pip in steklenih delov uparjalnikov. Zaradi finih ščetin ne pov..
5.90€
Krtačka za čiščenje vaporizerjev, ki z nežnimi ščetinami ne poškoduje občutljivih delov naprave. Izdelek znamke Storz & Bickel je primeren tu..
3.90€
VapeCleaner – izopropilni alkohol, 1 l
Ni na zalogi
VapeCleaner je napreden čistilni izdelek za uparjalnike, vodovodne cevi, pa tudi druge steklene in kovinske elemente.Z lahkoto odstrani ostanke in uma..
7.99€
VapeStash
Akcija
VapeStash je pripomoček za shranjevanje zelišč z dvema komorama s stekleno notranjostjo. Je popolnoma neprepusten za zrak in vonj in ne prepušča UV ža..
19.90€ 22.90€
VIPES – Biorazgradljivi čistilni robčki z izopropil alkoholom. Vipes so popolnoma biološko razgradljivi čistilni robčki, posebej zasnovani z name..
7.49€
Prikazujem 1 do 16 od 29 (2 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.