Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Rezervni deli in dodatki

Rezervni deli in dodatki

Alkoholni čistilni robčki 100 kosov, manjši
Ni na zalogi
Očistite svoj vaporizer z namenskimi čistilnimi robčki. 1 x paket vsebuje 100 kosov (99% izopropilalkohol)..
3.90€
Stekleni kozarec znamke Arizer je kakovostno izdelan zbirateljski izdelek za navdušence nad to znamko uparjalnikov. Ohranite svežino vaših najljubših ..
15.90€
Arizer Air 2 / Solo 2 - adapter za vodno pipo
Ni na zalogi
Nastavek za priključitev prenosnih uparjalnikov z vodnimi pipami. Kompatibilno z napravama Arizer Tech: Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.Adapter ustreza ..
15.90€
26650C Li-Ion baterija za Arizer Air MaxLi-ionska baterija 26650 (za ponovno polnjenje) znamke Keeppower visoke kakovosti (varna, robustna in vzdržlji..
14.90€
Stekleni adapter v obliki komolca, namenjen uparjalnikoma Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Stekleni del povezuje grelno komoro in cev in vsebuje..
16.90€
Zmeraj je pametno imeti rezervne dele na zalogi! Preprosto zato, ker nikoli ne veš, kdaj se zgodi Murphyjev zakon! Predstavljamo komplet (6 kosov) bal..
18.99€
Arizer Extreme Q / V-Tower – komplet mrežic
Ni na zalogi
Komplet nadomestnih mrežic za stacionarna uparjalnika Arizer Extreme Q 6.0 in Arizer V-Tower. Komplet vključuje dve mrežici, kompatibilni s stekleno p..
6.99€
Arizer Extreme Q / XQ2 - steklena mini cev
Ni na zalogi
Stekleni nastavek za balon, kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Adapter prenaša paro iz posode Cyclone v balon. Originalni nadomes..
16.90€
Arizer Extreme Q in XQ2 - stekleni ustnik za balon
Ni na zalogi
Ustnik iz matiranega stekla je namenjen uporabi z baloni, napolnjenimi s paro in kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Priložena sta dva ..
14.90€
Popoln komplet za uporabo s cevjo za stacionarne uparjalnike Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Sistem za vdihavanje s cevjo zagotavlja hladno par..
22.90€
Arizer Extreme Q, XQ 2/V Tower - steklena posoda
Ni na zalogi
Nadomestna posoda Arizer Cyclone je kompatibilna z napravami Arizer V-Tower, XQ 2 in Extreme Q. Steklena posoda "Cyclone" je del naprave, ki se napoln..
15.90€
Arizer Extreme Q/XQ2/V-tower - stekleni ustnik za cev
Ni na zalogi
Stekleni ustnik je združljiv z namiznimi uparjalniki znamke Arizer: XQ2, V Tower in Extreme Q, vendar se prilega v katero koli cev velikosti 9, ki je ..
9.90€
Arizer Extreme-Q, XQ2 & V-Tower - posoda za Potpourri
Ni na zalogi
Aromaterapevtski difuzor/posoda za potpuri za naprave znamke Arizer: Extreme Q, XQ2 in Arizer V Tower. Popoln pripomoček za aromaterapijo in potpuri z..
9.90€
Arizer Solo 2 / Air 2, Max - Flow 3D stekleni ustnik
Ni na zalogi
Ta ustnik zagotavlja boljše hlajenje in prijetnejšo paro. Večja steklena površina namreč pomeni hladnejšo paro. Primeren je za Arizer Solo 2 in Air 2 ..
22.90€
Klasični stekleni ustnik z dolžino 90 mm za čisto in ohlajeno paro. Primeren je za uporabo z napravama Arizer Solo 2 in Air Max ter s starejšimi mode..
9.90€
Arizer Solo 2/Air 2 - krajša cev z ustnikom, 70 mm
Ni na zalogi
Večina ljubiteljev  legendarnega vaporizerja Solo 2 se prej ko slej poigra z idejo o krajšem ustniku oz. cevjo. Solo 2 je namreč znan po zelo dol..
12.90€
Prikazujem 1 do 16 od 61 (4 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.