Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0

Mlinčki za zelišča

Grinderji ali mlinčki za zelišča vseh cenovnih razredov, tipov in velikosti. Na voljo so pripomočki za mletje zelišč priznanih znamk iz različnih materialov. 

 • Sortiraj
  Pokaži le izdelke na zalogi:
more_vertGrinder – Mlinček za zelišča, Plant of Life
3.90€
Podrobnosti
Grinder – Mlinček za zelišča, Plant of Lifeclose

Grinder – mlinček za zelišča, Plant of LifeMlinček za zelišča oz. grinder proizvajalca Plant of Life črne barve z zelenim motivom lista konoplje. Zelo priročen in praktičen pripomoček za udobno pripravo posušenega zeliščnega materiala. Zasnovan je iz kakovostne plastike in zelo lahek. Velikost mlinčka je ravno pravšnja, da ga še lahko vzamete s seboj. Volumen mlinčka omogoča drobljenje d..

 • Novo
more_vertGrinder Black Leaf, 3-delni
4.90€
Podrobnosti
Grinder Black Leaf, 3-delniclose

Akrilni, 3-delni Grinder - Black LeafMlinček za zelišča Black Leaf® iz akrila s piramidnimi zobmi, magnetnim pokrovom in predelom za shranjevanje zelišč.Magnetni pokrov, ki preprečuje odpiranje, je odličen za prenosljivost - mlinček se ne odpre v torbi, tudi če vanj spravite veliko zelišč. Poleg tega je lepo videti. Ne zamudite tega preprostega in zanesljivega mlinčka. Lastnosti izdelka: ..

 • Novo
more_vertMlinček iz trdega lesa, 2-delni
8.90€
Podrobnosti
Mlinček iz trdega lesa, 2-delniclose

Preprost in čvrst mlinček, narejen iz trdega lesa vrhunske kakovosti. Hardwood grinder ima močne “zobe” iz jekla. Eleganten pripomoček, ki bo z vami dolga leta. Za ljubitelje naravnih materialov. KRATEK OPIS:Material: Les, jekloPremer 60 mmTip: 2-delni..

 • Novo
more_vertGrinderVac Solid - mlinček
12.90€
Podrobnosti
GrinderVac Solid - mlinček close

GrinderVac Solid je nepredušen grinder oz. mlinček za zelišča in žepni pripomoček za shranjevanje zelišč s kapaciteto 10 g. Izdelan je iz plastike vojaške kakovosti. Ostri “zobje” plastičnega mlinčka skrbijo za popolno mletje zelišč. Pripravljen material lahko varno shranite v zgornji del grinderja, ki se neprodušno in delno vakuumsko zapre s pokrovčkom. Priloženo je majhno orodje za enostavno str..

 • Novo
more_vertBL Startrails ALU mlinček za zelišča, 2-delni
16.90€
Podrobnosti
BL Startrails ALU mlinček za zelišča, 2-delniclose

Majhen dvodelni grinder 'Startrails' znamke Black Leaf® je izdelan iz eloksiranega aluminija brez abrazije z močnim magnetom. 12 močnih in ostrih rezil v mlinčku zdrobi zelišča brez napora. Drsni obroč zagotavlja enostavno obračanje mlina. Priloženi "praskalec" pomaga odstraniti rastlinske ostanke iz mlinčka.Opomba: Nikoli ne čistite ali strgajte aluminijastih mlinčkov z ostrimi predmeti. Za čišče..

 • Novo
more_vertKovinski grinder, 4-delni
18.90€
Podrobnosti
Kovinski grinder, 4-delniclose

Kovinski 4-delni grinder je vse, kar potrebuje zahteven uporabnik. Pripomoček za mletje zelišč ima odlično razporejene in ujemajoče se “zobe”, ki zanesljivo drobijo tudi trši rastlinski material. Sito za “cvetni” prah, ki se nabira ob drobljenju konopljinih vršičkov, lahko enostavno in priročno izvlečete in postavite nazaj z ročajem. Mleta količina zelišč je vidna skozi okenca mlinčka. Pokrov..

 • Novo
more_vertBlitz Window Crank Grinder 4-delni
22.90€
Podrobnosti
Blitz Window Crank Grinder 4-delniclose

Blitz Window Crank Grinder, 4-delniPosebnež med mlinčki "Window Crank Blitz" je 4-delni grinder, izdelan iz lahkega, a robustnega aluminija. Na vrhu ima privlačno ročico, s katero brez napora zmelje vsakršna zelišča. Komora za shranjevanje bronaste barve ima okence, tako da lahko uporabnik takoj preveri razpoložljivo količino pripravljenih zelišč.Skozi prozoren pokrov se vidi v notranjost mlinčka,..

 • Novo
more_vertRosewood Grinder 'Leaf', 4-delni
23.90€
Podrobnosti
Rosewood Grinder 'Leaf', 4-delniclose

Rosewood mlinček za zelišča 'Leaf', 4-delni"Rosewood" mlinček je izdelan iz lesa drevesa palisandra in aluminija. Odlikujejo ga izdelani okraski in konopljin list na pokrovu. Pokrov ima magnetno zapiranje, vse štiri dele je mogoče priviti. Mlinček svojo nalogo opravi z močnimi zobmi diamantne oblike, filtrirno komoro z “zaslonom” in spodnjo komoro, kjer se nabira “cvetni” prah konopljinih vršičkov..

 • Novo
more_vertGrinder Vibes x Aerospaced
27.90€
Podrobnosti
Grinder Vibes x Aerospaced close

Grinder oz. mlinček za konopljo in zelišča je izdelan iz visokokakovostnega aluminija, ki ga uporabljajo pri proizvodnji letal. Dvodelni pripomoček se ponaša s tridesetimi ostrimi zobmi diamantne oblike, ki zmeljejo še kako trdožive dele zelišč. Za še večjo funkcionalnost mlinčka poskrbita lovilec peloda ter strgalo. Dizajn mlinčka za konopljo in zelišča je izpopolnjen z eloksiranim aluminijem na ..

 • Novo
more_vertBlack Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni
49.00€
Podrobnosti
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delniclose

Izjemen primerek med grinderji za zelišča znamke Black Leaf® je izdelan iz najboljšega nerjavečega jekla, kar občutite, ko ga vzamete v roke. Nerjaveče jeklo je odlično za mlinčke, saj ​​je praktično neuničljivo - kot ta mlinček sam! Mlinček lahko brez skrbi in zelo enostavno očistite v pomivalnem stroju. Edina vaša skrb je, da dragocenega pripomočka ne izgubite!"Zobje" mlinčka v obliki diamanta s..

 • V akciji
 • Novo
 • – 10%
more_vertGrinder "CBD" Black Leaf, 4-delni
22.41€24.90€
Podrobnosti
Grinder "CBD" Black Leaf, 4-delni close

Učinkoviti 4-delni mlinček iz aluminija z ostrimi diamantnimi zobmi in najlonskim tornim obročem. Pokrov z zasnovo Black Leaf® se magnetno zapre. Mlinček krasi logotip CBD. Lastnosti izdelka: Material: AluminijBarva: ZelenaLogotip: Black LeafMotiv: CBDTip: 4-delni Premer 50 mmVišina 40 mmDodatki: Strgalo..

Mlinčki za zelišča ali grinderji so nujen praktičen pripomoček za predpripravo rastlinskega materiala. Naj gre za zvijanje, uparjanje ali uporabo vodnih bongov, najboljša zelišča so ustrezno zmleta. V ponudbi najdete mlinčke vseh cenovnih razredov, velikosti in tipov - 2-delni, 3-delni ter 4-delni. Na voljo so grinderji iz različnih materialov: kovinski, aluminijasti, akrilni, iz trdega lesa,  iz plastike vojaške kakovosti ter iz nerjavnega jekla. V izbor smo uvrstili priznane znamke Black Leaf, Vibes x Aerospaced, TightVac, Blitz, ... Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo neuničljivi 4-delni grinder iz nerjavnega jekla znamke Black Leaf.