Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Black Leaf

Simpatičen in majhen bong za koncentrate iz delavnice priznanih Black Leaf. Stekleno pipo krasijo vzorci iz barvnega stekla. Kot poseben poudarek ima ..
36.90€
Magnetna ročna pipa 'Jopi' znamke Black Leaf je super praktična in nudi intenzivno, čisto izkušnjo kajenja. Ploščata kovinska pipa je idealna za “čist..
19.49€
Pipa za kajenje iz aluminija
Ni na zalogi
Cenovno ugodna pipa za kajenje iz eloksiranega aluminija ima v posodi več rež, ki delujejo kot mrežica. Za enostavno, učinkovito in čisto uživanje zel..
7.49€
Stekleni bong Bubbler iz delavnice znamke Black Leaf lahko uporabljate tudi za koncentrate, saj v kompletu prejmete tudi banger. Combi bong ima ergono..
36.90€
Alu Grinder BL "CBD" , 4-delni
Ni na zalogi
Učinkoviti 4-delni mlinček iz aluminija z ostrimi diamantnimi zobmi in najlonskim tornim obročem. Mlinček krasi logotip CBD, njegovo funkcionalnost pa..
19.90€
Black Leaf Grinder 'New Edge' spada med manjše 4-delne mlinčke, zato je še toliko bolj pomembno, da ima izboljšan oprijem pri vrtenju oz. mletju ..
18.90€
Mlinček za zelišča “Mandala” znamke Black Leaf je izdelan iz anodiziranega aluminija enake kakovosti, kot jo uporabljajo v letalski industriji. V pokr..
22.90€
Mlinček za zelišča priznane znamke Black Leaf  “Totem” z izjemnim potiskom živahnih barv. CNC brušen mlinček je sestavljen iz štirih delov: ..
20.90€
Aluminijasti grinder znamke Black Leaf 2-delni je eloksiran in rezkan s CNC. Odlikujejo ga čvrsti "zobje" v obliki diamanta. Pokrov je na spodnji del ..
12.90€
Alu Grinder Black Leaf, 4-delni
Ni na zalogi
Štiridelni aluminijasti grinder znamke Black Leaf z “diamantnimi” zobmi, sitom ter spodnjo komoro z zaobljenimi vogali. Zgornji del mlinčka za zelišča..
18.90€
Alu Grinder Black Leaf, 5-delni
Akcija
Povsem nov grinder iz aluminija znamke Black Leaf ima kar pet delov. "Dodatni" del predstavlja prostorno komoro za shranjevanje zelišč, ki omogoča, da..
23.90€ 27.90€
Mlinček brez zob, lahko to sploh deluje? Seveda lahko! 4-delni MASHER prepričljivo dokazuje, da obstaja druga pot. Namesto trganja in drobljenja mater..
26.90€
'El Humeros' so stožčaste cevi (ang. cone tubes) za pripravo zvitkov, ki so zdaj na voljo tudi pri znamko Black Leaf. Stožci (vključno s konico filtra..
19.90€
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni
Ni na zalogi
Izjemen primerek med grinderji za zelišča znamke Black Leaf® je izdelan iz najboljšega nerjavečega jekla, kar občutite, ko ga vzamete v roke. Nerjaveč..
48.90€
Nebeljeni papirčki s filtri so narejeni iz konoplje in ne vsebujejo klora. Znamka Black Leaf je za ljubitelje izdala knjižico papirčkov s prav tako ne..
1.29€
Čudoviti, majhen vodni bong priznane znamke Black Leaf, ki navduši! Mini vodna pipa tipa “bubbler” je namenjena tudi za uporabo z blunti. 'Tiny Bird' ..
25.90€
Prikazujem 1 do 16 od 75 (5 strani)