Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0

Pladnji za zvijanje

  • Sortiraj
    Pokaži le izdelke na zalogi:
more_vertPladenj za zvijanje - AK49, Plant of Life
6.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje - AK49, Plant of Lifeclose

Pladenj za zvijanje AK49 proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Velikost izdelka je 27cm x 16cm. Gre za srednje velik pladenj, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno..

more_vertPladenj za zvijanje - Chocoloco, Plant of Life
6.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje - Chocoloco, Plant of Lifeclose

Pladenj za zvijanje Chocoloco proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Mere izdelka so 27cm x 16cm. Pladenj je srednje velikosti, zato ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrb..

more_vertPladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)
6.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)close

Pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Velikost izdelka je 27cm x 16cm. Gre za srednje velik pladenj, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in pre..

  • Novo
more_vertPladenj za zvijanje iz bambusa, manjši
13.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje iz bambusa, manjšiclose

Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 20 cm x 16 cm.Pladenj je manjše velikosti, zato je primeren tudi za na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastli..

  • Novo
more_vertPladenj za zvijanje iz bambusa, večji
16.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje iz bambusa, večjiclose

Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 28 cm x 17 cm.Pladenj je večje velikosti, zato je bolj primeren za domačo uporabo. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastlinski material končal na tleh! Pladenj je raven, z povzdignjenimi robovi, kar ..

more_vertBamboo Box - škatla/pladenj za zvijanje in shranjevanje
24.90€
Podrobnosti
Bamboo Box - škatla/pladenj za zvijanje in shranjevanjeclose

Bamboo Box, škatla iz bambusa za pripravo in shranjevanje zelišč, 20 x 12 cmŠkatla za shranjevanje zelišč in pripomočkov je obenem tudi pladenj za zvijanje oz. pripravo. Naravna zasnova pripomočka za organizirano in urejeno izvajanje uživaških ritualov. Krasita jo logotip in slogan proizvajalca Plant of Life.Škatla ima izrezljane predele za posamezne pripomočke (mlinček, papirčk..

  • Novo
more_vertPladenj za zvijanje - retro izgled, manjši
4.90€
Podrobnosti
Pladenj za zvijanje - retro izgled, manjšiclose

Manjši pladenj za zvijanje z retro izgledom proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Velikost izdelka je 18 cm x 14 cm.Gre za priročen pripomoček, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč.Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, ..

Kakovostni pladnji za pripravo suhih zelišč iz trpežnih materialov na voljo v različnih velikostih in z estetskimi motivi. Za brezskrbno pripravo rastlinskih in zeliščnih dobrot.