Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Pladnji za zvijanjePladnji za zvijanje

Kakovostni pladnji za pripravo suhih zelišč iz trpežnih materialov na voljo v različnih velikostih in z estetskimi motivi. Za brezskrbno pripravo rastlinskih in zeliščnih dobrot. 

Ekskluzivna zasnova pladnja za zvijanje znamke  Black Leaf® je delo njihovega umetnika z umetniškim imenom 'Sly'.Kovinski pladenj ima dvignjen ro..
6.90€
Pladenj za zvijanje Black Leaf Mushroom SPladenj za zvijanje Black Leaf je uporaben pripomoček s psihedeličnim motivom gob, ki doda estetsko vrednost ..
5.90€
Pladenj za zvijanje Black Leaf Mushroom LPladenj za zvijanje Black Leaf je uporaben pripomoček s psihedeličnim motivom gob, ki doda estetsko vrednost ..
8.90€
Manjši pladenj za zvijanje z retro izgledom proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo...
4.90€
Pladenj za zvijanje AK49 proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.Velikost izdelka je..
6.90€
Pladenj za zvijanje Chocoloco proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.Mere izdelka s..
6.90€
Pladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)
Ni na zalogi
Pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obra..
6.90€
Manjši pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami ..
4.90€
Pladenj za zvijanje iz bambusa, manjši
Ni na zalogi
Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 20 cm x 1..
13.90€
Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 28 cm x 1..
16.90€
Bamboo Box - škatla/pladenj za zvijanje in shranjevanje
Ni na zalogi
Bamboo Box, škatla iz bambusa za pripravo in shranjevanje zelišč, 20 x 12 cmŠkatla za shranjevanje zelišč in pripomočkov je obenem tudi pladenj za zvi..
24.90€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.