Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Pladnji za zvijanjePladnji za zvijanje

Kakovostni pladnji za pripravo suhih zelišč iz trpežnih materialov na voljo v različnih velikostih in z estetskimi motivi. Za brezskrbno pripravo rastlinskih in zeliščnih dobrot. 

Bamboo Box, škatla iz bambusa za pripravo in shranjevanje zelišč, 20 x 12 cmŠkatla za shranjevanje zelišč in pripomočkov je obenem tudi pladenj za zvi..
24.90€
Pladenj za zvijanje "Mandala"
Akcija
Ekskluzivna zasnova pladnja za zvijanje znamke  Black Leaf® je delo njihovega umetnika z umetniškim imenom 'Sly'.Kovinski pladenj ima dvignjen ro..
5.49€ 6.90€
Pladenj za zvijanje "Mushroom", manjši
Akcija
Pladenj za zvijanje Black Leaf Mushroom SPladenj za zvijanje Black Leaf je uporaben pripomoček s psihedeličnim motivom gob, ki doda estetsko vrednost ..
4.49€ 5.90€
Pladenj za zvijanje "Mushroom", večji
Akcija
Pladenj za zvijanje Black Leaf Mushroom LPladenj za zvijanje Black Leaf je uporaben pripomoček s psihedeličnim motivom gob, ki doda estetsko vrednost ..
7.49€ 8.90€
Manjši pladenj za zvijanje z retro izgledom proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo...
4.90€
Pladenj za zvijanje AK49 proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.Velikost izdelka je..
6.90€
Pladenj za zvijanje Chocoloco proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.Mere izdelka s..
6.90€
Pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obra..
6.90€
Manjši pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami ..
4.90€
Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 20 cm x 1..
13.90€
Pladenj za zvijanje iz bambusa, večji
Akcija
Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 28 cm x 1..
14.90€ 16.90€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.