Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Bongi

Headshop Kanabi predstavlja čudovite bonge priznanih proizvajalcev, ki so na voljo v različnih barvah, velikostih in oblikah. A vsem je skupno to, da se boste ob njihovi uporabi izjemno zabavali!Headshop Kanabi predstavlja čudovite bonge priznanih proizvajalcev, ki so na voljo v različnih barvah, velikostih in oblikah. A vsem je skupno to, da se boste ob njihovi uporabi izjemno zabavali!Bongi

Odkrijte vodne pipe priznanih znamk Marley Natural, Black Leaf, Breit, Urban Crew in drugih. Sprostite se ob ohlajenem in filtriranem dimu, ki ga nudijo sodobni bongi.  Ti klasični pripomočki vas bodo vrnili v preprostejši čas ritualov. Oglejte si naš izbor najbolj estetskih, trpežnih in zanimivih primerkov vodnih pip! Ne spreglejte sodobnih bongov iz silikona, ki so idealni za potovanja in festivale.

Bong Gorilla Glow in the Dark s trojnim steklom, 25 cm
Ni na zalogi
Steklena pipa Black Gorilla Triple Thick znamke Black Sheep ima konstrukcijo iz trikrat pihanega stekla. S takšnim načinom izdelave se proizvaja ene i..
44.90€
Marley Natural Bong - vodna pipa iz dimljenega stekla
Akcija
Luksuzna steklena vodna pipa oz. bong iz dimljenega borosilikatnega stekla znamke Marley Natural obudi duha večnega Boba Marleya. Najčistejši, vodno h..
119.90€ 139.90€
Marley Natural Bubbler - manjši bong iz dimljenega stekla
Akcija
The Marley Natural Bubbler je hibrid med stekleno pipico in vodno pipo oz. bongom, ki prinaša najboljše iz obeh svetov. Zbirateljski pripomoček iz dim..
49.90€ 64.90€
Luksuzni bubbler znamke Marley Natural je izdelan iz visokokakovostnega ročno pihanega stekla in lesa črnega oreha, trajnostno pridobljenega iz Severn..
99.90€
Trpežen in žilav bong v obliki penisa je zabaven in provokativen pripomoček za uživanje zelišč, primeren tudi za estetsko popestritev prostora. Odličn..
19.90€
Silikonski bong Mexican Skulls ima čudovit grafični dizajn, ki bo vašemu ritualu dodal stil in eleganco. Gre za priročen in varen pripomoček znamke Ur..
19.90€
Čudoviti bong v obliki rakete bo estetsko dopolnil vašo zbirko. Silikonski material omogoča enostavno čiščenje, saj je popolnoma fleksibilen, bong pa ..
29.90€
Skodelica Wake+Bake (zbudi se in pali!) je namenjena vsem entuziastom, ki svoj jutranji ritual obogatijo s kavo in zelišči. Skodelica namreč ni namenj..
17.90€
Ročno izdelan stekleni bong  predstavlja posebno zbirateljsko izdajo za vse oboževalce Ricka in Mortyja. Prefinjeno izdelan kos je narejen i..
47.90€
Ročno izdelan stekleni bong  predstavlja posebno zbirateljsko izdajo za vse oboževalce serije Rick and Morty. Prefinjeno izdelan kos je nare..
47.90€
Robusten bong v obliki čaše (ang. Beaker bong) uveljavljene znamke Black Leaf z barvnim steklom cevi in ​​čudovitim peskanim vzorcem, ki je viden tudi..
79.90€
Robusten bong tipa beaker (čaša) znamke Black Leaf z zanimivim sistemom difuzorja brez dodatnega chilluma. Namesto tega se dim “črpa” iz glave skozi i..
64.90€
Da, končno je spet v naši ponudbi: legendarni Hollandbong oziroma nizozemski bong! Pri znamki Black Leaf so vložili veliko truda, da bi izdelali ta..
45.90€
Green Alien Glass Bong je izdelan iz finega stekla, ki zagotavlja čisto izkušnjo in ohlajen dim. Vzdržljivost bonga ni pod vprašajem, saj obstaja dobe..
29.90€
Stekleni bong Mexican Flowers, 26 cm
Ni na zalogi
Stekleni bong s čudovitimi cvetličnimi okraski v mehiškem stilu je narejen iz visokokakovostnega, močnega in trpežnega borosilikatnega stekla. Pipa im..
34.90€
Stekleni bong Pop Art, 26 cm
Ni na zalogi
Stekleni bong v stilu pop arta je pripomoček, ki vas bo popeljal v čase gibanja, ki se je še posebej razmahnilo v 60ih letih prejšnjega stoletja. V ča..
34.90€
Prikazujem 1 do 16 od 26 (2 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.