compare_arrows0

Pripomočki (vape, pipe, papirčki)

  • Sortiraj
    Pokaži le izdelke na zalogi:
more_vert100% Naravni papirčki za zvijanje + filtri
0.99€
Podrobnosti
100% Naravni papirčki za zvijanje + filtriclose

100% NaravniPapirčki za zvijanje Plant of Life so narejeni iz 100% naravnega papirja. So ultra tanki in počasi goreči.32 papirčkov/paket + filtri..

more_vertVžigalnik CLIPPER, Črn
1.49€
Podrobnosti
Vžigalnik CLIPPER, Črnclose

Vžigalnik ClipperPriročna palčka za prižig in tlačenje cigaret. Pri ljubiteljih zvijanja priljubljen in ne potrebuje posebnih pojasnil.Logo - Plant of life...

more_vertFENIX Mini Vaporizer Črn
77.99€
Podrobnosti
FENIX Mini Vaporizer Črnclose

FENiX Mini Vaporizer - ČrnFENiX Mini je najmanjši iz družine vaporizerjev priznanega proizvajalca Weecke a naj vas pridevnik mini ne zavede, saj po kakovosti pare in efektivnosti nikakor ne zaostaja za večjim bratom, prej nasprotno. Odlikuje ga komora iz nerjavečega jekla in najnaprednejša tehnologija izdelave, tako da je pripravljen za uporabo že v pičljih 20-30 sekundah od vklopa. Pri ..

  • Novo
more_vertFENIX Mini Vaporizer Les
79.98€
Podrobnosti
FENIX Mini Vaporizer Lesclose

FENiX Mini Vaporizer - LesFENiX Mini je najmanjši iz družine vaporizerjev priznanega proizvajalca Weecke a naj vas pridevnik mini ne zavede, saj po kakovosti pare in efektivnosti nikakor ne zaostaja za večjim bratom, prej nasprotno. Odlikuje ga komora iz nerjavečega jekla in najnaprednejša tehnologija izdelave, tako da je pripravljen za uporabo že v pičljih 20-30 sekundah od vklopa. Pri ..