Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0

Digitalne tehtnice

Digitalne tehtnice z visoko natančnostjo so uporabne za tehtanje zelišč, začimb, majhnih količin plemenitih kovin ali kamnov, sestavin pri kuhanju ter mnogih drugih snovi. 


  • Sortiraj
    Pokaži le izdelke na zalogi:
  • Novo
more_vertŽepna digitalna "vagica" Black Leaf - 100 x 0.01 g
15.49€
Podrobnosti
Žepna digitalna "vagica" Black Leaf - 100 x 0.01 gclose

Precizna digitalna vagica "BLscale" podjetja Black Leaf® je komaj večja od vžigalnika in se odlično prilega žepu jakne in hlač. Jasno je, da je ta mini vagica priročen spremljevalec v mestni “džungli” ali na izletih na podeželje.Čeprav je majhna, opravlja veliko delo: tehta količine do 100 g z natančnostjo 0,01 g, meri enote g, oz, gn, ct, dwt, ozt, ima funkcijo tare, osvetljen zaslon in samo..

  • Novo
more_vertMini tehtnica Black Leaf  -  0.01 g
16.90€
Podrobnosti
Mini tehtnica Black Leaf - 0.01 gclose

Mini  tehtnica znamke Black Leaf ima natančnost tehtanja 0.01 g in kapaciteto 100 g. Njena funkcionalnost vključuje zaščito pred preobremenitvijo, samodejen izklop, tare, kalibracijo in štetje kosov. Zaščitni pokrov se lahko uporablja kot pladenj za tehtanje. Ugoden pripomoček za tehtanje zelišč. začimb in drugih sestavin. Lastnosti:Merilno območje: 0.01-100 gBarva: ČrnaMere: 94 x 54 x 1..

more_vertŽepna tehtnica On Balance (0.01 g x 100)
19.90€
Podrobnosti
Žepna tehtnica On Balance (0.01 g x 100) close

Žepna tehtnica On Balance DJ-100 Mini (100 x 0.01 g)Kakovostna in precizna tehtnica znamke On Balance po ugodni ceni. Prenosljiva »vagica« DJ-100 Mini ima kapaciteto 100 g, njena natančnost je 0,01 g. Odlikuje jo osvetljen LCD zaslon ter avtomatski izklop, ki prepreči, da bi se vam nehote izpraznile baterije. Snemljiv pokrovček je uporaben tudi kot pladenj za suha zelišča oz. rastlinski mater..

  • Novo
more_vertDigitalna tehtnica SBM-100 s silikonsko posodo
30.90€
Podrobnosti
Digitalna tehtnica SBM-100 s silikonsko posodoclose

Digitalna tehtnica srednje velikosti SBM-100 znamke ONBALANCE se od drugih razlikuje po barviti silikonski posodici, ki nadomešča običajne pladnje za tehtanje. Tehtnica je varno spravljana in zaščitena pred udarci, saj jo lahko spravimo v raztegljivo silikonsko posodo s pokrovom. Posodo lahko raztegnemo z gibom ene roke, zato je tehtnica vedno pripravljena na uporabo. Funkcija tara zagotavlja teht..

more_vertDigitalna tehtnica On Balance SBS-200
34.90€
Podrobnosti
Digitalna tehtnica On Balance SBS-200 close

Digitalna tehtnica On Balance SBS-200 je prva tehtnica, ki vključuje veliko zložljivo silikonsko posodo in pokrov. Odlikuje jo preciznost 0,01 g in kapaciteta tehtnice, ki je s pomočjo posodice kar 200 g. Tehtnico SBS-200 lahko diskretno spravimo v posodo in hkrati zaščitimo pred udarci. Povsem raztegnjena posoda nudi veliko prostornino za udobno tehtanje zelišč in drugega materiala. Rez..

Digitalne tehtnice so na voljo v različnih velikostih in z različnimi zmožnostmi tehtanja. Ker so  elektronske tehtnice  v zadnjih nekaj letih postale izredno ugodne, je tudi tehtnice z natančnostjo do 0,01 grama mogoče kupiti za manj kot 20 evrov.

Prava izbira tehtnice za vas je odvisna od vaše predvidene uporabe in celotnega proračuna. Pomembno je, da natančno pomislite, za kaj bo vaša lestvica uporabljena, saj bo to zagotovo narekovalo, kateri modeli so najprimernejši. Morda boste ugotovili, da imate na koncu nekaj različnih tehtnic, ki ustrezajo vašim potrebam. V naši ponudbi se nahajajo izredno majhne, žepne tehtnice ter tudi takšne, ki so primernejše za uporabo doma.

Za večino uporabnikov zadostujejo  tehtnica s kapaciteto 100 g in natančnostjo 0,01 g, saj lahko z njimi natančno izmerimo tudi večje količine zelišč. V našem katalogu izstopata tehtnici znamke On Balance, ki sta spravljeni v silikonsko “posodo”. Slednjo lahko raztegnemo in uporabimo kot pladenj oz. podstavek za tehtanje. Za tiste, ki tehtnice uporabljajo tudi na poti, priporočamo izjemno majhni in ugodni tehtnici Black Leaf.