Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Grinder "Maori" Black Leaf, 4-delni (les in aluminij)
Ni na zalogi

Grinder "Maori" Black Leaf, 4-delni (les in aluminij)

Štiridelni grinder znamke Black Leaf je izdelan iz finega lesa in aluminija. Prijetna estetika z leseno zunanjostjo je dopolnjena z elegantnim motivom 'MAORI'. Notranjost je izdelana iz anodiziranega aluminija, vključno z diamantno brušenimi, močnimi zobmi. Najlonski drsni obroč preprečuje obrabo in..
44.90€

Štiridelni grinder znamke Black Leaf je izdelan iz finega lesa in aluminija. Prijetna estetika z leseno zunanjostjo je dopolnjena z elegantnim motivom 'MAORI'. Notranjost je izdelana iz anodiziranega aluminija, vključno z diamantno brušenimi, močnimi zobmi. Najlonski drsni obroč preprečuje obrabo in omogoča enostavno uporabo. Premium mlinček bo vrsto let nepogrešljiv del vaše kolekcije. 

Mreža za “cvetni prah” je odstranljiva, zahvaljujoč navoju za lažje praznjenje in čiščenje. V kompletu prejmete dodatno mrežico, tako da lahko izbirate med bolj finim ali grobim sitom.  Dragoceni “cvetni prah” lahko s priloženim pripomočkom postrgate iz spodnje komore. Osupljivi grinder je zapakiran v majhno darilno škatlico, zato je še kako primeren za darilo. 

Lastnosti

Material: aluminij, les

Barva: rjava/bronasta

Motiv: Maori

Tip: 4-delni

Premer: 60 mm

Višina: 59 mm

Sistem: diamantno rezani zobje

Dodatki: lopatica, darilna škatla


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov