Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Grinder Metal, 4-delni

Grinder Metal, 4-delni

Kovinski 4-delni grinder je vse, kar potrebuje zahteven uporabnik. Pripomoček za mletje zelišč ima odlično razporejene in ujemajoče se “zobe”, ki zanesljivo drobijo tudi trši rastlinski material. Sito za “cvetni” prah, ki se nabira ob drobljenju konopljinih vršičkov, lahko enostavno in priročno izvl..
  • Stanje: Na zalogi
16.90€

Kovinski 4-delni grinder je vse, kar potrebuje zahteven uporabnik. Pripomoček za mletje zelišč ima odlično razporejene in ujemajoče se “zobe”, ki zanesljivo drobijo tudi trši rastlinski material. Sito za “cvetni” prah, ki se nabira ob drobljenju konopljinih vršičkov, lahko enostavno in priročno izvlečete in postavite nazaj z ročajem. Mleta količina zelišč je vidna skozi okenca mlinčka.
Pokrov drži na mestu močan magnet, da ga lahko ob mletju lahkotno obračate. Kovinski grinder ima posebno lopatico za cvetni prah. Funkcionalnost, natančna izdelava in kakovostna kovina so razlogi, zaradi katerih bo ta grinder vaš najljubši pripomoček pri ritualih. 
Lastnosti:
Material: Kovina
Barva: modra
Tip: 4-delni
Premer: 56 mm
Višina: 63 mm
Dodatki: Strgalo


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov