Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Jilter Filter (42 kosov)

Jilter Filter (42 kosov)

Jilter Rolling FilterJilter filtri za zvijanje so zasnovani za zmanjšanje katrana, nikotina in drugih škodljivih snovi, ki so posledica uživanja zelišč. Jilter ohranja čistejše in svetlejše zobe ter preprečuje vstop škodljivih delcev v usta. Zaradi zmanjšanega vnosa nikotina in katrana je zvišan niv..
  • Stanje: Na zalogi
1.39€
3 ali več 1.19€

Jilter Rolling Filter
Jilter filtri za zvijanje so zasnovani za zmanjšanje katrana, nikotina in drugih škodljivih snovi, ki so posledica uživanja zelišč.
Jilter ohranja čistejše in svetlejše zobe ter preprečuje vstop škodljivih delcev v usta. Zaradi zmanjšanega vnosa nikotina in katrana je zvišan nivo užitka, čistosti ter okusa, ki postane bolj prefinjen. Filtri so priročni in enostavni za uporabo.
Jilter filtri so izdelani iz običajnega papirja (ovojni material) in celuloznih vlaken (filtrirni material). Izdelek filtrira visok odstotek katrana in nikotina. Razviti so za zagotavljanje minimalnega učinka na želene učinkovine (zmanjšanje je manj kot 1%).
V eni škatlici je 42 filtrov.

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov