Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn
Xvape Aria - črn

Xvape Aria - črn

XVape AriaXVape Aria je majhen, diskreten in zmogljiv kondukcijski vaporizer. Kljub ugodni ceni prinaša številne zanimive funkcije, kot so popoln nadzor temperature z natančnostjo 1 stopinje Celzija, obvestila o vibracijah ali praktično takojšen, 15-sekundni čas segrevanja. Če k temu dodate še zelo ..
89.90€

XVape Aria

XVape Aria je majhen, diskreten in zmogljiv kondukcijski vaporizer. Kljub ugodni ceni prinaša številne zanimive funkcije, kot so popoln nadzor temperature z natančnostjo 1 stopinje Celzija, obvestila o vibracijah ali praktično takojšen, 15-sekundni čas segrevanja. Če k temu dodate še zelo učinkovito baterijo in možnost uparjanja izvlečkov (smole, voska, …), boste dobili enega najbolj zanimivih prenosnih uparjalnikov v tem cenovnem razredu. Odlična naprava za začetnike!

Skrbna izdelava, kompaktna velikost

XVape Aria je zelo kompaktna naprava, ki jo zlahka skrijete v dlani. Ponaša se s trpežnim kovinskim ohišjem, obdelanim z ekološko imitacijo usnja. Komora se nahaja v zgornjem delu naprave, izdelana je iz visokokakovostne keramike in ima ovalno obliko, kar poenostavi enakomerno segrevanje zelišč.
Ustnik je izdelan iz cirkonijeve keramike (ki zagotavlja čist okus pare) in je nameščen na močne magnete. Ob strani se nahaja jasen in svetel zaslon, gumbi za vse funkcije in mikro-USB vhod za polnjenje baterije. Zanimiv dodatek je orodje za odstranjevanje zelišč iz komore, ki je spravljeno v spodnjem delu ohišja.

Kondukcijski vaporizer v najboljšem smislu

XVape Aria je 100-odstotno kondukcijski uparjalnik – zelišča segreva neposredno s stenami grelne komore. Komora je ovalne oblike, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote zelišč brez potrebe po mešanju zelišč med sejo. Keramična grelna komora zagotavlja čist okus pare, brez kovinskega okusa.
Para je zato čista, razkošna  in intenzivna. Poleg tega se naprava zelo hitro segreje (v 15 sekundah!) in je zelo učinkovita – zahvaljujoč kondukcijskemu grelnemu sistemu.

Posebnosti Xvape Aria:

Temperatura:  od 100 do 240 ° C
Hiter čas segrevanja: 15-20 sekund
Ovalna keramična komora za optimalno kondukcijo
Keramični ustnik z industrijskimi NIB magneti
Vgrajena baterija: 2600 (18650) mah. Polnjenje preko mikro USB
Čist okus: komora je izdelana iz keramike s 100 % izoliranim pretokom zraka.
Zaslon OLED / haptika: Popoln digitalni nadzor s svetlim zaslonom OLED
Haptična povratna informacija (naprava vibrira, ko je pripravljena)
Samodejni izklop (5min / 10min)

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov