Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Xvape/Xmax

Vaporizer Mambo navdušuje vse oboževalce legendarnega dvojca Cheecha in Chonga iz klasičnih stonerskih komedij, saj gre za plod sodelovanja njune znam..
59.90€
Originalni nadomestni del "Carb Cap" za Xmax Qomo ima stekleno zgornjo površino s konstrukcijskim podstavkom iz nerjavečega jekla...
9.90€
Nadomestni ustnik za vaporizer XMAX QOMO je obvezna oprema, saj nesreča nikoli ne počiva. XMAX QOMO ustnik je hkrati bubbler, ki zagotavlja filtracijo..
21.90€
XMAX Starry 4 je nadgrajena različica priljubljenega kondukcijskega vaporizerja Starry 3, ki prinaša mnoge izboljšave: izboljšan ustnik, močnejši grel..
109.00€
X-max V3 Pro - kompleten ustnik
Ni na zalogi
Originalen nadomestni ustnik za uparjalnik X-MAX V3 Pro. Ustnik je sestavljen iz plastičnega ohišja, silikonskega tesnila, mrežico in keramičnim hladi..
13.90€
X-MAX V3 Pro Bubbler, vodni filter
Ni na zalogi
Originalni dodatek za enega izmed najboljših prenosnih uparjalnikov X-Max V3 Pro, ki navdušuje začetnike in veterane v svetu uparjanja. Majhen st..
24.90€
Dodatek za enega izmed najboljših prenosnih uparjalnikov X-Max V3 Pro, ki navdušuje začetnike in veterane v svetu uparjanja. Kompatibilen je tudi..
24.90€
X-MAX V3 Pro Vaporizer
Akcija
X-MAX V3 Pro Vaporizer – nova različica legendeX-MAX V3 Pro je naslednik enega od najbolj priljubljenih prenosnih uparjalnikov vseh časov, ki prinaša ..
99.90€ 119.00€
X-MAX V3 Pro Vaporizer, blue
Akcija
X-MAX V3 Pro Vaporizer – nova različica legende (Blue)X-MAX V3 Pro je naslednik enega od najbolj priljubljenih prenosnih uparjalnikov vseh časov, ki p..
99.90€ 119.00€
X-MAX V3 Pro Vaporizer, emerald
Ni na zalogi
X-MAX V3 Pro Vaporizer Emerald Green X-MAX V3 Pro je naslednik enega od najbolj priljubljenih prenosnih uparjalnikov vseh časov, ki prinaša možno..
119.00€
X-MAX V3 Pro Vaporizer, purple
Akcija
X-MAX V3 Pro Vaporizer – nova različica legende (Purple)X-MAX V3 Pro je naslednik enega od najbolj priljubljenih prenosnih uparjalnikov vseh časov, ki..
99.90€ 119.00€
Nadomestna keramična hladilna enota, nameščena v ustniku uparjalnika X-MAX V3 Pro. Zagotavlja optimalno hlajenje pare in ji daje prijetno gladkost.Eno..
6.90€
X-MAX V3 Pro – posodica za koncentrate
Ni na zalogi
Nadomestna skodelica za koncentrate, zasnovana za uporabo z uparjalnikom X-MAX V3 Pro. Zahvaljujoč dodatku boste lahko uparjali izvlečke brez tveganja..
6.90€
Nadomestni ustnik za uparjalnik X-MAX V3 Pro in kopijo uparjalnika Cuboo Stick. Ustnik je sestavljen iz plastičnega ohišja, silikonskega tesnila, mrež..
13.90€
X-max V3 Pro/Cuboo Stick - stekleni ustnik
Ni na zalogi
Stekleni ustnik za vaporizer X-max V3 Pro in "rebrand" verzijo naprave Cuboo Stick je opremljen z zaslonom, hladilno enoto in gumijastim tesnilom...
14.90€
Prikazujem 1 do 16 od 30 (2 strani)