Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
X-Max Ace
X-Max Ace
X-Max Ace
Ni na zalogi
X-Max Ace
X-Max Ace
X-Max Ace

X-Max Ace

X-MAX Ace je naslednik slavnega modela Starry, ki uvaja številne novosti in izboljšave: komoro iz keramike, edinstveni mehanizem za hitro praznjenje komore, priročno zasnovo za polnjenje in način “Boost” za uparjanje koncentratov. Zaradi tega je učinkovitejši pri uparjanju smol in hash-a od drugih n..
124.90€

X-MAX Ace je naslednik slavnega modela Starry, ki uvaja številne novosti in izboljšave: komoro iz keramike, edinstveni mehanizem za hitro praznjenje komore, priročno zasnovo za polnjenje in način “Boost” za uparjanje koncentratov. Zaradi tega je učinkovitejši pri uparjanju smol in hash-a od drugih naprav. Popoln nadzor temperature, zamenljiva in polnilna baterija so dodatne prednosti kondukcijskega vaporizerja, ki je “as” v svojem cenovnem razredu. Če iščete svoj prvi vaporizer ali želite nadgraditi svojo zbirko, je X-MAX Ace odlična izbira!

Prednosti: 

  • črna cirkonijeva keramična komora - za odličen okus in enostavno čiščenje,
  • ustnik iz črne cirkonijeve keramike,
  • odstranljiva baterija,
  • 100% izoliran pretok zraka,
  • sistem za praznjenje komore s pritiskom na gumb,
  • širok razpon temperature (100 °C - 240 °C)
  • način uparjanja koncentratov “Boost” na temperaturi 255 °C, 
  • hladilni sistem za optimalno temperaturo pare,
  • OLED zaslon.

Inovativen dizajn

X-MAX Ace je novejši vaporizer proizvajalca modelov V3 Pro, Fog Pro in Starry. Obdaja ga visokokakovostno, robustno ohišje, katerega zunanja plast je iz ogljikovih vlaken. Ob strani se nahajajo majhen OLED zaslon in upravljalni gumbi, spredaj pa je mehanizem za takojšnje praznjenje grelne komore s stikalom

Območje okoli komore je posebej oblikovano za hitro in priročno polnjenje. Komora je izdelana iz črne keramike, ki zagotavlja izjemno čist okus po pari. Ustnik, izdelan iz cirkonijeve keramike, je nameščen na magnetni “kapici”, v notranjosti se nahaja sistem za hlajenje pare. Pot pare je popolnoma izolirana od elektronskih komponent.

Popoln nadzor temperature in poseben način za koncentrate

X-MAX Ace ponuja širok razpon regulacije temperature, od 100 do 240 °C. Temperaturo je mogoče regulirati z natančnostjo 1 stopinje, zaradi česar je ta model idealen tudi za aromaterapijo z zelišči z nizko temperaturo uparjanja.

Ljubitelji koncentratov bodo zagotovo uživali v uporabi kapsule za koncentrate in posebnem načinu “Boost”, v katerem X-MAX Ace doseže kar 255 °C. Ta temperatura omogoča učinkovito ekstrakcijo smole, hash-a in drugih izvlečkov. X-MAX Ace se od konkurentov razlikuje ravno po kakovostnem uparjanju koncentratov, saj so povprečne naprave v praksi uporabne zgolj za uparjanje suhih zelišč. Ace je zato redek vaporizer z dejansko dvojno uporabo.

Napaja ga odstranljiva baterija 18650

X-MAX Ace napaja standardna polnilna baterija 18650, ki je odstranljiva – lastnost, ki jo zelo cenijo vsi ljubitelji uparjanja. Rezervno baterijo lahko kupite in jo v kratkem času zamenjate. To bo razširilo možnost uporabe naprave na situacije, ko polnjenje ni mogoče

Baterija se polni preko micro-USB priključka in ima kapaciteto 2600 mAh. Popolnoma napolnjena baterija omogoča uporabo naprave približno 15 sej po 5 minut, kar pomeni 75 minut neprekinjenega delovanja – odličen rezultat za tako majhen uparjalnik! Čas samodejnega izklopa je nastavljiv – od 5 do 10 minut.

Odlična izkušnja uparjanja

Čeprav se polnilna komora X-MAX Ace Vaporizer nahaja na vrhu naprave, je temperatura pare zaradi posebnega hladilnega sistema vedno optimalna. Neomejen pretok zraka omogoča vejpanje brez “odpora”. Zahvaljujoč vibracijam boste opozorjeni, ko bo dosežena izbrana temperatura in ko se naprava samodejno izklopi.

X-MAX Ace 

X-MAX Ace je zagotovo zadovoljil naše potrebe in standarde uparjanja, zato ga štejemo za enega najbolj zanimivih v kategoriji uparjalnikov v svojem razredu. Poleg dizajna, visoko kakovostnih materialov in številnih inovativnih rešitev je Ace tudi zelo majhen in diskreten, tako da ga lahko uporabljate tako rekoč povsod.

Če iščete svoj prvi uparjalnik in želite, da je vzdržljive izdelave, ima napredne funkcije in nudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo, potem ne iščite več, saj z vaporizerjem X-MAX Ace ne morete zgrešiti. 

Uporaba:

XVape Ace je dokaj standardni uparjalnik in zato zelo enostaven za uporabo. Ko napravo vklopite s trojnim klikom, vam je dana možnost prilagajanja temperature z gumbi.

Najprej odstranite magnetni zgornji pokrov in vnesite zelišča v komoro. Najboljši način za polnjenje komore na X-Max Ace je tako, da zelišča fino zmeljete in jih ne natlačite. 

Ko se vaporizer segreje na vašo izbrano temperaturo, vas bo obvestil z vibriranjem! 

Specifikacije:

Način segrevanja: kondukcija

Kapaciteta baterije: 2600 mAh (litij-polimer)

Vklop/Izklop: 3-krat zaporedoma kliknite gumb

Kapaciteta komore: 0,2 grama.

Temperaturno območje: 100 °C - 240 °C 

Način “boost”: 255 °C 

Ogrevanje: Keramika z vgrajenim grelnim elementom

Zaslon: OLED

Velikost: 43 x 24 x 99 mm (1,69 x 0,94 x 3,9 palca)

Dodatki

1x Ace vaporizer

1 x ščetka

1 x USB polnilec

1 x kapsula za koncentrate

1 x darilna škatla

1 x rezervni gumijasti ustnik

2 x O-obroč

3 x bombažna palčka

4 x mrežasti zasloni


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov