Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
XLUX Roffu Lite Kit
XLUX Roffu Lite Kit
XLUX Roffu Lite Kit
XLUX Roffu Lite Kit
XLUX Roffu Lite Kit
XLUX Roffu Lite Kit

XLUX Roffu Lite Kit

XLUX Roffu je prvi luksuzni model znamke X-max/XVape, ki uparjevalce že razvaja z modeli V3 Pro, Fog Pro, Ace in Aria. Ameriški proizvajalec predstavlja visoko tehnološko napravo z možnostjo uporabe na zahtevo (ang. on demand), stekleno komoro za zelišča in spiralo iz cirkonija, ki paro učinkovito o..
169.90€

XLUX Roffu je prvi luksuzni model znamke X-max/XVape, ki uparjevalce že razvaja z modeli V3 Pro, Fog Pro, Ace in Aria. Ameriški proizvajalec predstavlja visoko tehnološko napravo z možnostjo uporabe na zahtevo (ang. on demand), stekleno komoro za zelišča in spiralo iz cirkonija, ki paro učinkovito ohlaja. Naprava je zelo hitro pripravljena na uporabo, baterija dovolj zmogljiva za 10-12 sej, hkrati pa jo je mogoče zamenjati. Zaradi preproste uporabe je vaporizer zelo primeren za začetnike!

Roffu je ustvarjen za uparjanje vršičkov najvišje kakovosti, saj v paro vnese polno aromo in celotno paleto aktivnih spojin. Učinkovito uparjanje omogoča varčno uporabo dragocenih zelišč. Pohvale vreden je tudi čudovit barvni zaslon visoke ločljivosti. XLUX Roffu je zaradi vseh omenjenih prednosti v hitrem času postal najbolj iskan konvekcijski vape!

Tridelni ustnik/hladilna enota

Novejše naprave slovijo po večdelnih ustnikih. Hlajenje pare v manjših napravah se dosega z razširitvijo poti pare. Zasnova ustnika oziroma hladilne enote spominja na naprave Mighty+ in Crafty+.

Ustnik

Na vrhu enote se nahaja ustnik iz cirkonija, vzdržljivega materiala z nizko toplotno prevodnostjo, ki ostane hladen tudi pri višjih temperaturah.

Cirkonijeva spirala

Spirala učinkovito podaljša pot pare, ki se  tudi zaradi samega materiala zelo ohladi.

Aluminijasta hladilna enota z magnetom

Iz enote se lahko odstrani in ponovno namesti ustnik in spiralo. Celotno enoto pa se namesti nad izpostavljeno komoro za zelišča, s čimer se "poveže" celotna pot pare. 

S pomočjo zmogljivih magnetov je enota varno pritrjena na glavno ohišje vaporizerja.

Zelo kakovostna para

Čeprav je XLUX Roffu zelo kompakten uparjalnik, je proizvajalcu vanj uspelo umestiti napreden konvekcijski grelni sistem. Ta lastnost v kombinaciji s stekleno zeliščno komoro in keramično hladilno spiralo pomeni, da XLUX Roffu ponuja visokokakovostno paro in čist “okus” tudi pri višjih temperaturah. Prepričani smo, da bo navdušil najzahtevnejše ljubitelje uparjanja, ki so morda že preizkusili občutno dražje naprave. Možnost izbire med načinom seje in načinom uparjanja na zahtevo ta vaporizer postavi ob bok najbolj dovršenim napravam na trgu.

Vrhunska diskretnost

XLUX Roffu lahko preprosto skrijete v dlani, saj je naprava sama po sebi zelo diskretnega videza, zato je odlična izbira za uparjanje v javnosti in med krajšimi odmori. Nevpadljiva velikost uparjalnika pomeni, da ga lahko uporabljate praktično povsod, ne da bi pritegnili neželeno pozornost.

Napajanje z zamenljivo baterijo

XLUX Roffu napaja zamenljiva baterija tipa 18650. Možnost zamenjave baterije je funkcija, ki jo poznavalci zelo cenijo. Navsezadnje to omogoča, da čez čas, ko se baterija izrabi, ne rabite zamenjati celotne naprave. Prav tako ste lahko brezskrbni na poti ali na terenu, če s seboj vzamete polno rezervno baterijo, saj jo je izjemno enostavno zamenjati. Polnjenje poteka preko USB-C priključka.

V kompletu prejmete:

XLUX Roffu vaporizer,

steklena komora,

baterija,

kabel za polnjenje USB-C,

alkoholni robčki (4 kosi),

rezervni filter,

čistilne vatirane palčke (3 kosi),

rezervni o-obročki (2 kosa),

rezervna mrežica za ustnik,

krtača za čiščenje,

uporabniški priročnik.

Tehnični podatki

Način segrevanja: konvekcija

Hlajenje pare: spirala iz cirkonija

Material ohišja: anodiziran aluminij z matirano površino

Material hladilne enote: keramika 

Čas segrevanja: 10-20 sekund

Način uporabe: seja ali na zahtevo

Mobilna aplikacija: da

Baterija: 2600mAh, 18650, zamenljiva

Polnjenje: USB-C

Zaslon: OLED

Razpon temperature: 100–220 stopinj Celzija

Kapaciteta komore: 0,25 g

Drugo: inteligentne haptične povratne informacije


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov