Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Akcija
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer
Arizer XQ2, namizni vaporizer

Arizer XQ2, namizni vaporizer

XQ2 predstavlja vrhunec več kot petnajstih let izkušenj pri oblikovanju in proizvodnji izdelkov znamke Arizer. Kanadski proizvajalec je vso svoje znanje udejanjil v nasledniku priljubljenega Arizer Extreme Q. Nova generacija namiznega uparjalnika prinaša nabor novih funkcij in izboljšav: izjemno tih..
 • Stanje: Na zalogi
 • Brand: Arizer
219.90€
259.00€

XQ2 predstavlja vrhunec več kot petnajstih let izkušenj pri oblikovanju in proizvodnji izdelkov znamke Arizer. Kanadski proizvajalec je vso svoje znanje udejanjil v nasledniku priljubljenega Arizer Extreme Q. Nova generacija namiznega uparjalnika prinaša nabor novih funkcij in izboljšav: izjemno tihi ventilator s 3 nastavitvami hitrosti, velik barvni zaslon, uporabniku prijazen OS, nadgrajene nastavitve seje po meri, priročen daljinski upravljalnik, večbarvne LED diode, izolirana zračna pot, sesalni filter za čiščenje zraka in še več!

Večnamenski konvekcijski uparjalnik predstavlja aromaterapevtski sistem “vse-v-enem”: uparjanje z zbiralno vrečko/baloni, neposredno uparjanje s pomočjo cevi, ki nudi tudi funkcijo “na zahtevo”. Prilagodljivost vašim željam je nadgrajena z dvema posodama za zelišča; velika je namenjena pridobivanju goste in “težke” pare, majhna pa omogoča večji nadzor in mikrodoziranje. Za lažje podajanje cevi v družbi poskrbi 360-stopinjski vrtljivi nastavek. 

XQ2 je zasnovan za vsakogar – ne glede na to, ali ste izkušen uporabnik ali šele začenjate z uparjanjem.. Z obilico funkcij, hitrim segrevanjem in visokokakovostno izdelavo ste lahko prepričani, da je Arizer XQ2 naprava, ki bo z vami dolga leta. 

Prednosti: 

 • Napredno konvekcijsko ogrevanje,
 • Proizveden v Kanadi,
 • Uporaba s cevjo ali balonom,
 • Optimiziran pretok zraka,
 • Keramični grelni element,
 • Visokokakovostni deli iz borosilikatnega stekla,
 • 2 izboljšani posodi za zelišča,
 • Posodobljen, še bolj tih ventilator s 3 hitrostmi,
 • Filter za dovod zraka,
 • Dinamične barvne LED luči in zaslon,
 • Programabilne prednastavitve temperature,
 • Uporabniku prijazen OS,
 • Izboljšan daljinski upravljalnik,
 • 360° vrtljivi nastavek za cev,
 • Kapaciteta komore: 0,5 g zelišč.

Arizer QX2 - ko je kakovost pare vaša prednost

Funkcije, ki jih ponuja vaporizer, so zelo pomembne. Kaj pa je v resnici najpomembnejše za dosego odlične izkušnje? Okus in kakovost pare. Znamka Arizer slovi po visoko kakovostnih komponentah, zato QX2 ne bi mogel biti drugačen. Uparjalnik prinaša vse, kar potrebujete za čisto in bogato paro: keramično grelno komoro, popolnoma konvekcijski grelni sistem z odprtim pretokom zraka in steklenimi elementi. Te lastnosti so odgovorne za odlično kakovost pare, ki jo proizvaja QX2. Po mnenju uporabnikov se cenovno dostopni XQ2 lahko brez težav kosa z veliko dražjimi napravami. 

Uporaba s cevjo 

Uživajte v uporabi cevi za neposredno uparjanje na zahtevo in preizkusite edinstveni 3-stopenjski ventilator za pomoč pri vdihavanju, ki občutno izboljša tok pare. Stekleni deli, potrebni pri uporabi s cevjo, so enostavni za čiščenje in vzdrževanje, sama silikonska cev je iz visokokakovostnega materiala in ponuja 360° vrtljivo delovanje za enostavno deljenje s prijatelji!

Cev se poveže z vrhom na novo preoblikovane posode za zelišča Connoisseur in jo lahko uporabite na več različnih načinov. Uporabite lahko slog "direktnega vlečenja" XQ2, kar pomeni, da bo pretok zraka odvisen le od vas. To je najbolj zapletena metoda in zahteva največ truda. Najbolj cenjen je način z uporabo ventilatorja. Arizer XQ2 prinaša tri različne hitrosti ventilatorja.. Nastavite svojo najljubšo hitrost in pustite, da uparjalnik opravi svoje delo. Pri nižjih hitrostih ventilatorja boste dobili gostejšo paro z bolj aromatičnim okusom.

Sistem z balonom

Uporabite priročen sistem za polnjenje zbiralnih vreč/balonov s paro. Popoln za uporabo v velikih količinah ter deljenje kakovostne pare s prijatelji.! Poleg tega prilagodite velikost balona svojim potrebam. Posodobljen sistem z baloni je opremljen s silikonskim pokrovčkom, ki zadrži paro v balonu. 

Aromaterapija

V stekleni, aromaterapevtski posodi lahko uparjate suha zelišča (sivka, kamilica, …). 

Svoja najljubša zelišča in rastline lahko segrejete na natančne temperature in uživate v prijetnih aromah, terpenih in drugih rastlinskih spojinah za spodbujanje in izboljšanje razpoloženja in ustvarjanje sproščujočega okolja. 

Daljinsko upravljanje

Upravljajte vaporizer na daljavo s preprostejšim daljinskim upravljalnikom XQ2. Ta daljinski upravljalnik ima vse, kar potrebujete, da začnete in končate sejo iz drugega konca sobe: vklopite/izklopite vaš vape, nastavite temperaturo in omogočite pretok zraka s pomočjo ventilatorja. Vse to je mogoče ne da bi se kdaj dotaknili uparjalnika. Vse tri temperaturne nastavitve lahko programirate po meri.

Novosti in izboljšave

Verjetno ena največjih izboljšav, ki nas pri Arizer XQ2 pritegne, je uvedba nadzora hitrosti ventilatorja, ki vam omogoča enostavno preklapljanje med hitrostmi ventilatorja. Namenski nadzor hitrosti ventilatorja omogoča tudi predhodno segrevanje posode, kar pripomore pri ustvarjanju veliko bolj konsistentne pare skozi celotno sejo.

Na osnovo Arizer XQ2 je bil dodan tudi LED trak, ki predstavlja estetsko posodobitev ter jasen prikazi trenutnega stanja uparjalnika. LED trak med segrevanjem utripa med rumeno in oranžno, med ohlajanjem pa modro. Čeprav je funkcija na papirju preprosta, Arizer XQ2 to naredi nekoliko bolje od vašega povprečnega uparjalnika, zahvaljujoč dejstvu, da ponuja več kot vaše osnovne 3 indikatorje stanja, kar je navidezno postalo norma za to vrsto funkcije.

Preoblikovana posoda za zelišča, ki je zdaj znana kot posoda “za poznavalce”, postavi vaša zelišča nekoliko bližje grelnemu elementu. To omogoča učinkovitejšo in popolnejšo ekstrakcijo suhih zelišč, s čimer je imel Extreme Q nekaj težav. Posodobljeni balonski sistem vam omogoča, da zaprete ustnik, kar pomeni, da lahko paro hranite v balonu, podobno kot pri Volcano Vaporizerju. Povsem nov dizajn konektorja za balon ima nastavljivo kapico.. Zdaj lahko učinkovito zadržite paro v balonu, namesto da bi to poskušali s palcem kot pri vaporizerju Extreme Q. 

Dodatki, vključeni v Arizer XQ2, so prav tako pomembna posodobitev, saj je večina preoblikovana za boljšo dostopnost. Za začetek se lahko nastavek za cev zdaj vrti za 360 stopinj, zaradi česar je Arizer XQ2 še bolj primeren za skupno rabo. Izboljšano je bilo tudi prileganje steklenih konektorjev in doseganje ustreznega tesnjenja je pri Arizer XQ2 lažje kot kdajkoli prej.

Dodatki

Ena stvar, s katero Arizer nikoli ne skopari, so dodatki. V kompletu dobite vse, kar potrebujete za uparjanje zelišč, vključno z dodatnimi mrežicami in pripomočki za čiščenje. Celoten komplet je vrhunski in lahko rečemo, da jArizer veliko da na prve vtise razpakiranja. 

Komplet vsebuje

- uparjalnik Arizer XQ2

- polnilec

- daljinec

- skledi za zelišča

- steklena posoda za aromaterapijo

- 90-cm silikonska cev

- mini steklenai cev 

- stekleni ustnik za balon

- konektor za balon

- torbe z baloni (2)

- pokrovček za balon

- filter za dovod zraka

- orodje za mešanje iz nerjavečega jekla

- mrežice

- navodila

Tehnične specifikacije

Višina: 16,2 cm

Premer: 16 cm

Teža: 500 g

Temperaturno območje: 50°C – 260°C

Poreklo: Kanada. 


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov