Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Arizer

Arizer - stekleni kozarec za zelišča
Ni na zalogi
Stekleni kozarec znamke Arizer je kakovostno izdelan zbirateljski izdelek za navdušence nad to znamko uparjalnikov. Ohranite svežino vaših najljubših ..
15.90€
Arizer Air 2 / Solo 2 - adapter za vodno pipo
Ni na zalogi
Nastavek za priključitev prenosnih uparjalnikov z vodnimi pipami. Kompatibilno z napravama Arizer Tech: Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.Adapter ustreza ..
15.90€
Arizer Air MAX je tretja generacija priznane serije prenosnih naprav luksuzne kanadske znamke Arizer Tech. Vaporizer ima vse funkcije, ki so jih obože..
229.00€
26650C Li-Ion baterija za Arizer Air MaxLi-ionska baterija 26650 (za ponovno polnjenje) znamke Keeppower visoke kakovosti (varna, robustna in vzdržlji..
14.90€
Arizer Go oz. ArGo je prvi mini uparjalnik slovitega kanadskega proizvajalca. Odlikuje ga hibridno konvekcijsko ogrevanje in povsem steklena, izoliran..
199.00€
Stekleni adapter v obliki komolca, namenjen uparjalnikoma Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Stekleni del povezuje grelno komoro in cev in vsebuje..
16.90€
Zmeraj je pametno imeti rezervne dele na zalogi! Preprosto zato, ker nikoli ne veš, kdaj se zgodi Murphyjev zakon! Predstavljamo komplet (6 kosov) bal..
18.99€
Komplet nadomestnih mrežic za stacionarna uparjalnika Arizer Extreme Q 6.0 in Arizer V-Tower. Komplet vključuje dve mrežici, kompatibilni s stekleno p..
6.99€
Stekleni nastavek za balon, kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Adapter prenaša paro iz posode Cyclone v balon. Originalni nadomes..
16.90€
Ustnik iz matiranega stekla je namenjen uporabi z baloni, napolnjenimi s paro in kompatibilen z napravama Arizer Extreme Q ter XQ2. Priložena sta dva ..
14.90€
Popoln komplet za uporabo s cevjo za stacionarne uparjalnike Arizer Extreme Q6.0 in Arizer V-Tower. Sistem za vdihavanje s cevjo zagotavlja hladno par..
22.90€
Nadomestna posoda Arizer Cyclone je kompatibilna z napravami Arizer V-Tower, XQ 2 in Extreme Q. Steklena posoda "Cyclone" je del naprave, ki se napoln..
15.90€
Stekleni ustnik je združljiv z namiznimi uparjalniki znamke Arizer: XQ2, V Tower in Extreme Q, vendar se prilega v katero koli cev velikosti 9, ki je ..
9.90€
Aromaterapevtski difuzor/posoda za potpuri za naprave znamke Arizer: Extreme Q, XQ2 in Arizer V Tower. Popoln pripomoček za aromaterapijo in potpuri z..
9.90€
Ta ustnik zagotavlja boljše hlajenje in prijetnejšo paro. Večja steklena površina namreč pomeni hladnejšo paro. Primeren je za Arizer Solo 2 in Air 2 ..
22.90€
Klasični stekleni ustnik z dolžino 90 mm za čisto in ohlajeno paro. Primeren je za uporabo z napravama Arizer Solo 2 in Air Max ter s starejšimi mode..
9.90€
Prikazujem 1 do 16 od 22 (2 strani)