Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer
Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer

Arizer Extreme Q (6.0) - namizni vaporizer

Najnovejša različica namiznega vaporizerja Extreme Q prinaša vse možnosti uparjanja, ki si jih lahko zamislite: preko cevi, balona ali pa napravo uporabite kot razpršilnik za osvežitev zraka z vonjem suhih zelišč ali eteričnih olj. Sedaj je zelišča mogoče uparjati z isto napravo, ki vam hkrati nudi ..
 • Stanje: Na zalogi
 • Brand: Arizer
179.90€

Najnovejša različica namiznega vaporizerja Extreme Q prinaša vse možnosti uparjanja, ki si jih lahko zamislite: preko cevi, balona ali pa napravo uporabite kot razpršilnik za osvežitev zraka z vonjem suhih zelišč ali eteričnih olj. Sedaj je zelišča mogoče uparjati z isto napravo, ki vam hkrati nudi aromaterapijo! V nadaljevanju preberite zakaj se uspešno kosa z legendarnim namiznim uparjalnikom Volcanom. Extreme Q je proizveden v Kanadi.

»Q« v nazivu uparjalnika predstavlja angleško različico besede »tiho«. Izjemen Arizerjev ventilator ni samo zmogljiv, ampak tudi izredno tih. To zagotavlja prijetno in blagodejno izkušnjo sproščanja po napornem dnevu. Extreme Q proizvaja čiste in goste oblačke pare, saj je njegov sistem ogrevanja konvekcijski. Rastlinski material ob uporabi ne gori, uparjan je s pretokom vročega zraka. Vaporizer doseže temperaturo kar 250°C.

Pri kanadski znamki Arizer so razvili edini uparjalnik z daljinskim upravljanjem. Prilagajanje nastavitev pa je tudi z gumbi na napravi izjemno enostavno. Ti omogočajo vklop/izklop naprave, upravljanje menija, nastavljanje temperature ter potrditev sprememb v meniju. Spremembe nastavitev lahko spremljamo na LED zaslonu.

Vašim željam lahko prilagodite temperaturo, zvok, hitrost delovanja ventilatorja, modro LED osvetljavo ter enoto za temperaturo (stopinje Celzija in Fahrenheit). S hitrostjo ventilatorja uravnavate gostoto pare.

Extreme Q je cilindrične, valjaste oblike. Naprava ima dvojno ohišje iz nerjavečega jekla, ki zmanjša notranje pregrevanje ter preprečuje, da bi se naprava prekomerno segrela od zunaj. Notranje ohišje poskrbi za dodatno vzdržljivost in izolacijo. Zunanji del ohišja je narejen iz aluminija, stekleni deli naprave pa iz vzdržljivega borosilikatnega stekla. Grelna komponenta je izdelana iz keramike.

Znamka Arizer je tržišče razburkala z napravo mnogih odlik, ki je sedaj na voljo po povsem dosegljivi, ugodni ceni! Extreme Q je pametna izbira za vse, ki dnevno hrepenijo po visokokakovostnem uparjanju v udobju lastnega doma. Preizkusite Extreme Q vaporizer in vedeli boste zakaj so z njim zadovoljni tudi najbolj izkušeni uporabniki na svetu!

Lastnosti naprave Extreme Q:

Proizvajalec: Arizer

Država porekla: Kanada

Mere: 15,2 x 15,2 x 19 cm

Material: borosilikatno steklo, nerjaveče jeklo, silikon

Grelna komora: keramika

Kapaciteta komore: 0,5 g zelišč 

Čas segrevanja: 1-2 min

Razpon temperature: 50°C - 250°C

Nadzor temperature: Digitalni

Samodejni izklop: nastavljiv na 2 h ali 4 h

Komplet vsebuje:

 • Extreme Q vaporizer
 • Daljinski upravljalnik
 • 2 x »Cyclone« stekleni posodici
 • Posodica za aromaterapijo
 • Daljša silikonska cev
 • Kratka steklena cev
 • Mrežice
 • Pripomoček za mešanje
 • 2x Balon z steklenim ustnikom
 • 2x Zamenljivi ustnik
 • Navodila za uporabo
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov