Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Alu Grinder BL Mandala, 4-delni
Alu Grinder BL Mandala, 4-delni
Alu Grinder BL Mandala, 4-delni
Alu Grinder BL Mandala, 4-delni

Alu Grinder BL Mandala, 4-delni

Mlinček za zelišča “Mandala” znamke Black Leaf je izdelan iz anodiziranega aluminija enake kakovosti, kot jo uporabljajo v letalski industriji. V pokrovu je očarljiv raznobarven motiv mandale, ki se zelo živo vidi skozi stekleno kupolo.Zobje so oblikovani tako, da brez napora drobijo vsa suha zelišč..
22.90€

Mlinček za zelišča “Mandala” znamke Black Leaf je izdelan iz anodiziranega aluminija enake kakovosti, kot jo uporabljajo v letalski industriji. V pokrovu je očarljiv raznobarven motiv mandale, ki se zelo živo vidi skozi stekleno kupolo.

Zobje so oblikovani tako, da brez napora drobijo vsa suha zelišča in tudi trši rastlinski material. Mlinček sestoji iz pokrova, komponente za mletje, sita za “cvetni” prah in komore za zbiranje kiefa. Močni magneti varno “držijo” skupaj vse komponente mlinčka. V kompletu prejmete strgalo za odstranjevanje materiala oz. čiščenje. 

Lastnosti:

Material: Aluminij, steklo

Barva: Zelena

Motiv: Mandala

Tip: 4-delni

Premer: 50/46,5 mm

Višina: 48 mm


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov