Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni
Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni

Black Leaf Grinder iz nerjavnega jekla, 4-delni

Izjemen primerek med grinderji za zelišča znamke Black Leaf® je izdelan iz najboljšega nerjavečega jekla, kar občutite, ko ga vzamete v roke. Nerjaveče jeklo je odlično za mlinčke, saj ​​je praktično neuničljivo - kot ta mlinček sam! Mlinček lahko brez skrbi in zelo enostavno očistite v pomivalnem s..
  • Stanje: Na zalogi
48.90€

Izjemen primerek med grinderji za zelišča znamke Black Leaf® je izdelan iz najboljšega nerjavečega jekla, kar občutite, ko ga vzamete v roke. Nerjaveče jeklo je odlično za mlinčke, saj ​​je praktično neuničljivo - kot ta mlinček sam! Mlinček lahko brez skrbi in zelo enostavno očistite v pomivalnem stroju. Edina vaša skrb je, da dragocenega pripomočka ne izgubite!
"Zobje" mlinčka v obliki diamanta so natančni in ostri. Zaradi izdelave iz nerjavečega jekla bodo takšni tudi ostali. Z jeklenim grinderjem lahko hitro in zanesljivo zmeljete zelišča in trši rastlinski material. Najlonski torni obroč zagotavlja enostavno vrtenje in prijetno izkušnjo.
Močan magnet drži mlinček skupaj, medtem ko se filtrirni zaslon in spodnja komora, ki zbirata dragocen cvetni prah, lahko varno zapreta na navoj vijaka. Tako se nobena dragocena vsebina ne izgubi, tudi če se mlinček ne prenaša v priloženi žametni vrečki v nahrbtniku. Zaradi jekla in diskretnega logotipa BL mlinček preprosto izgleda kul in elegantno!
Lastnosti izdelka:
Material: nerjavno jeklo
Barva: srebrna
Tip: 4-delni
Premer: 38 mm
Višina: 33 mm
Dodatna oprema: strgalo, žametna torba

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov