Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Alu Grinder Masher Green, 4-delni

Alu Grinder Masher Green, 4-delni

Mlinček brez zob, lahko to sploh deluje? Seveda lahko! 4-delni MASHER prepričljivo dokazuje, da obstaja druga pot. Namesto trganja in drobljenja materiala z ostrimi zobmi, se z masherjem zdravilna zelišča stisnejo in meljejo nežno in enakomerno. Pokrov, ki je tudi zgornja tlačna plošča, je v primerj..
26.90€

Mlinček brez zob, lahko to sploh deluje? Seveda lahko! 4-delni MASHER prepričljivo dokazuje, da obstaja druga pot. Namesto trganja in drobljenja materiala z ostrimi zobmi, se z masherjem zdravilna zelišča stisnejo in meljejo nežno in enakomerno. Pokrov, ki je tudi zgornja tlačna plošča, je v primerjavi s preostalim lahkim aluminijem izjemno težak. To pomeni, da se med mletjem lahko vzdržuje stalen pritisk na mleti material.

Prednosti:

  • nežnejše brušenje s pritiskom
  • boljši razvoj učinkovin
  • lažje čiščenje

Ta nežnejši postopek sekljanja omogoča, da se okusi zelenih snovi še posebej dobro razvijejo. Poleg tega ni potrebe po nadležnem strganju ostankov, ki se ujamejo v mlinčkih. MASHER je enostaven za čiščenje in ima filter za cvetni prah ter zbiralno komoro. Z lopatko pa lahko postrgate dragocen cvetni prah.

Lastnosti:

Material: aluminij

Tip: 4-delni

Premer: 63/57 mm

Višina: 52 mm

Sistem: Masher

Dodatki: strgalo

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov