Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Akcija
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik
Arizer V-Tower, namizni uparjalnik

Arizer V-Tower, namizni uparjalnik

Arizer V-Tower je zmogljiv in cenovno dostopen namizni uparjalnik elitne kanadske znamke. Prijetno uparjanje v udobju lastnega doma še nikoli ni bilo ugodneje. V-Tower je odlična izbira za začetnike v svetu uparjanja ter lastnike prenosnih uparjalnikov, ki so v iskanju zmogljivejše in bolj vzdržljiv..
  • Stanje: Na zalogi
139.90€
149.00€

Opis

Arizer V-Tower je zmogljiv in cenovno dostopen namizni uparjalnik elitne kanadske znamke. Prijetno uparjanje v udobju lastnega doma še nikoli ni bilo ugodneje. V-Tower je odlična izbira za začetnike v svetu uparjanja ter lastnike prenosnih uparjalnikov, ki so v iskanju zmogljivejše in bolj vzdržljive naprave za domačo rabo. Naprava omogoča tudi funkcijo aromaterapije oz. uparjanja suhih zelišč na način, ki napolni prostor s prijetnim vonjem eteričnih olj. Uparjalnik V-Tower je proizveden v Kanadi.

Ob nakupu prejmete CBD vršičke (1,5 g)!

Lastnosti:

    Najugodnejši namizni uparjalnik
    Visokokakovostna grelna komora
    Širok razpon temperature
    Digitalni nadzor temperature
    Zaslon LED
    Funkcija aromaterapije
    Enostaven za uporabo in čiščenje
    Čas segrevanja le 2 minuti
    Vrtljiva cevka (360°)
    Temperaturni razpon od 50°C do 260°C

Pet ključnih lastnosti

Arizer V-Tower je enostavnejša naprava, a nič manj zmogljiva od slavnega uparjalnika Extreme Q. Razlika med njima je v možnosti upravljanja z daljincem ter uporabi balona za uparjanje. V kolikor vam funkciji nista nujni, je V Tower pravšnji za vas. Vaporizer ustvarja prav tako aromatično in gosto paro suhih zelišč, saj pri znamki Arizer glede tega ne sklepajo kompromisov.

1. Zasnova/dizajn

V-Tower je visok in markanten uparjalnik s stožčastim ohišjem ter širokim spodnjim delom za večjo stabilnost. Na osvetljenem zaslonu prikazuje vse potrebne informacije nastavitev. Ponaša se z atraktivno zunanjostjo iz nerjavečega jekla, ki je dobrodošla sprememba od običajnih plastičnih naprav. Estetika pripomore k diskretnosti, saj je videti kot običajna elektronska. Nihče ne more posumiti, da gre za zmogljiv uparjalnik suhih zelišč.

Trpežna in zanesljiva zasnova z dvema slojema aluminijastega ohišja poskrbi za vzdržljivost vaporizerja, ki bo skozi dolgoletno uporabo postal priljubljen del vašega doma ali pisarne.

2. Najugodnejši namizni uparjalnik

Namizni vaporizerji veljajo za napredne pripomočke, namenjene izkušenim uporabnikom ter poznavalcem suhih zelišč. A V-Tower je dobrodošel izziv temu prepričanju, saj je odlična izbira za začetnike in radovedneže! Nenazadnje gre za napravo, ki je cenejša od mnogih prenosnih uparjalnikov, prinaša pa vse prednosti namiznega uparjanja!

3. Popestritev druženja in zabav

Kapaciteta skledice (0,5 g) ter priročna cevka se V Tower-ja omogočata odlično izkušnjo za več uporabnikov hkrati. Naj gre za praznovanja, zabave ali manjša druženja, aromatičnost pare bo navdušila vse navzoče. Uživajte v ohlajeni pari s polnim spektrom učinkovin tudi v družbi vaših najbližjih. Z V Tower-jem ne rabite skrbeti o napolnjenosti baterije.

4. Izjemna kakovost pare

Za tako ugoden uparjalnik V-Tower proizvaja res impresivno paro. Za to poskrbi navdušujoče konvekcijsko segrevanje ter nežno kroženje vročega zraka v zmogljivi grelni komori, s čimer se para obogati z vsemi učinkovinami zelišč. Pri višjih temperaturah se para zgosti v okusne oblačke.. Steklena posodica ter del za pritrditev cevke sta narejena iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla, kar zagotavlja čisto, neoporečno paro.

5. Idealen za začetnike

V-Tower je poenostavljena različica Arizerjevega Extreme Q, ki predstavlja preprost preskok s prenosnih na namizne naprave ter enostaven vstop v svet uparjanja. Od manj ugodnega Extreme Q se razlikuje zgolj v dodatnih funkcijah (daljinec, balon), a je prav tako kakovosten, zmogljiv in trpežen, ko gre za osnovne in nujne funkcije uparjanja. Kljub ugodni ceni pa omogoča še aromaterapijo, s katero lahko vsak prostor napolni z dišavami eteričnih olj suhih zelišč!

Uporaba:

Odstranite stekleno posodico in vstavite zmleta suha zelišča. Za boljši pretok zraka se priporoča napolnitev do 2/3 kapacitete. Vstavite stekleno posodico. Vstavite cevko, vklopite napravo in nastavite želeno temperaturo. Za bolj »gladko« paro je primerna nižja temperatura, za bolj potentne in gostejše oblačke pare pa višja temperatura. Uživajte v uparjanju preko silikonske cevke.


Kaj je v škatli?

    Arizer V Tower uparjalnik
    Napajalni adapter
    Steklena posodica »Cyclone«
    Steklena posodica za aromaterapijo
    Mrežice
    Ustnik za cev
    Pripomoček za mešanje (steklo)
    Silikonska cev (90 cm)

Tehnične lastnosti

Kapaciteta: 0.5 g suhih zelišč

Razpon temperature:  od 50°C do 260°C

Čas segrevanja: cca. 2 min

Sistem segrevanja: konvekcija

Material grelne komore: keramike

Material ohišja: nerjaveče jeklo

Mere: 17 cm x 16.5 cm x 16.5 cm

Teža:  1.4kg