Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer Air SE, Blue Haze
Arizer Air SE, Blue Haze
Arizer Air SE, Blue Haze
Akcija
Arizer Air SE, Blue Haze
Arizer Air SE, Blue Haze
Arizer Air SE, Blue Haze

Arizer Air SE, Blue Haze

Vaporizer Arizer Air SE predstavlja najugodnejši način, da preizkusite odlike znamenite znamke Arizer. Uživajte v aromatični pari iz majhnega, lahkega uparjalnika, ki je opremljen s standardnimi funkcijami, kot so hitro segrevanje, zamenljiva baterija in prehodno polnjenje. Če iščete izjemne, ..
  • Stanje: Na zalogi
  • Brand: Arizer
134.90€
149.00€

Vaporizer Arizer Air SE predstavlja najugodnejši način, da preizkusite odlike znamenite znamke Arizer. Uživajte v aromatični pari iz majhnega, lahkega uparjalnika, ki je opremljen s standardnimi funkcijami, kot so hitro segrevanje, zamenljiva baterija in prehodno polnjenje. Če iščete izjemne, sproščujoče seje z zelišči brez dima in po izjemno privlačni ceni, je Arizer Air SE pravšenj za vas.

Hibridni (prevodni in konvekcijski) grelni sistem Arizerja učinkovito uparja, medtem ko ustnik iz čistega stekla zagotavlja čisto pot pare, ki je hkrati hladna in aromatična.

Stekleni ustnik je eden izmed adutov znamke. Tako kot vsi Arizerjevi uparjalniki tudi Air SE uporablja keramični grelni element.

Čas segrevanja je ena minuta

Na uporabo je naprava pripravljena v manj kot minuti. Ogrejte ga od najnižje do najvišje temperature v slabi minuti.

Več kot eno uro delovanja baterije

Prenosni uparjalnik Arizer Air SE uporablja eno standardno baterijo 18650 in uporabnikom omogoča več kot 60 minut seje z enim polnjenjem.

Zamenljiva baterija

Z zamenljivo baterijo in prehodnim polnjenjem ne boste zamudili niti enega vdiha. Ko je baterija popolnoma prazna, Arizer Air SE priključite in uporabljajte med polnjenjem ali pa preprosto zamenjajte baterijo.

Pet prednastavljenih temperaturnih nastavitev

Uživajte v petih prednastavljenih nastavitvah nadzora temperature za različne izkušnje, od 180 °C do 210 °C.

Modra: 180°C

Roza: 190°C

Zelena: 200°C

Rumena: 205°C

Rdeča: 210°C

Dve tipki za upravljanje

Kontrole Arizer Air SE so preproste in jih je enostavno obvladati. Vklopite ga, izberite temperaturo in ga izklopite s pomočjo le dveh gumbov in dveh svetlobnih indikatorjev.

Žepna oblika

Za napravo Arizer Air SE se je proizvajalec odločil za lažjo, a vzdržljivo zasnovo s trdno polimerno lupino. S tem so znižali težo v primerjavi z izvirnim Arizer Air (102 g v primerjavi s 117 g), vendar ohranili močno in vzdržljivo zasnovo, ki se udobno prilega žepu hlač ali torbici tudi s pritrjenim steklenim ustnikom.

V paketu prejmete:

1 x Vaporizer Arizer Air SE

1 x Steklena aroma cev

1 x PVC potovalna cev

1 x Micro-USB polnilni kabel

1 x Orodje za mešanje iz nerjavečega jekla

1 x Nadomestni paket zaslona

Tehnične specifikacije

Baterija: enojna baterija 18650

Višina: 17,78 cm z ustnikom

Premer: 3 cm

Teža: 102 g brez ustnika

5 Prednastavljene temperature

Micro-USB polnjenje

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov