Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer Air MAX
Arizer Air MAX
Arizer Air MAX
Ni na zalogi
Arizer Air MAX
Arizer Air MAX
Arizer Air MAX

Arizer Air MAX

Arizer Air MAX je tretja generacija priznane serije prenosnih naprav luksuzne kanadske znamke Arizer Tech. Vaporizer ima vse funkcije, ki so jih oboževalci vzljubili pri Arizer Air in Air 2 – s steklom izolirano pot pare (vključno z ustnikom) za čist okus brez neželenih delcev, hibridni grelni siste..
  • Stanje: Ni na zalogi
  • Brand: Arizer
229.00€

Arizer Air MAX je tretja generacija priznane serije prenosnih naprav luksuzne kanadske znamke Arizer Tech. Vaporizer ima vse funkcije, ki so jih oboževalci vzljubili pri Arizer Air in Air 2 – s steklom izolirano pot pare (vključno z ustnikom) za čist okus brez neželenih delcev, hibridni grelni sistem s keramičnim grelcem, zamenljivo baterijo (5500 mAh) in srednje veliko, kompaktno velikost.

Ob nakupu prejmete Kanabi CBD vršičke (3 g).

Vse priljubljene funkcije so pri Arizer Air MAX nadgrajene – hitreje se segreje od predhodnikov, ima veliko bolj prost pretok zraka, njegova baterija je opazno zmogljivejša, saj z enim polnjenjem omogoča več kot 2 uri neprekinjenega uparjanja. Naprave znamke Arizer slovijo po najzmogljivejših baterijah ter uporabi steklenih elementov, ki odlično vplivajo na kakovost pare. Dobro znani stekleni ustniki so shranjeni v PVC tubah, z možnostjo predpriprave zelišč, saj jih lahko zaprete s kapico. 

Naprava se segreje zelo hitro (v manj kot minuti) in ponuja natančen nadzor temperature (z natančnostjo 1 stopinje Celzija) v območju od 50 do 220 stopinj Celzija. Air Max uporablja USB-C za hitro polnjenje, ima priložen adapter za vodne pipe in številne nove funkcije, kot je temni način za več diskretnosti. Skoraj popoln uparjalnik je postal še boljši!

Najboljša kakovost pare

Kombinacija s steklom izolirane poti pare ter keramičnega grelnika ne pomeni le, da ima para zgolj aromatičen okus, ampak je tudi izjemno “gladka” in prijetna. V tem segmentu pušča Air MAX konkurenco daleč zadaj. Arizer Solo 2 je lestvico kakovosti pare postavil precej visoko, Arizer Air MAX pa jo postavlja še višje. Hibridno ogrevanje in dolgi stekleni ustniki so značilna kombinacija Arizerja, ki zagotavlja ohlajeno paro brez nečistoč in bogato s terpeni.

Če iščete uparjalnik, ki vam omogoča uživanje v subtilnih razlikah arome različnih vrst zelišč, potem bo Air MAX odlična izbira! 

Narejen tudi za uporabo z vodno pipo

Zaradi veliko bolj svobodnega pretoka zraka je najnovejši vaporizer pravzaprav popoln za izkoriščanje filtracije vode. Jasno je, da so pri Arizer Tech imeli to v mislih – v kompletu je priložen adapter za vodno pipo, ki omogoča priklop uparjalnika na bong z rezom 14,5 mm. 

Zaslon po namestitvi naprave na vodno pipo avtomatsko rotira, ko ga obrnete na glavo, kar je zelo priročno. Zaradi filtracije bo para dodatno ohlajena in navlažena in vaše uparjanje še bolj udobno.

Znana oblika in izboljšana izdelava

Vaporizer Air Max je narejen tako, da traja, z visokokakovostno konstrukcijo, ki temelji na izkušnjah prejšnjih modelov. Tako kot njegovi predhodniki ima Air Max znano obliko in velikost cigare s steklenim ustnikom na vrhu, ki je enostaven za uporabo. Presenetljivo je, da je Air Max le šest milimetrov višji od prejšnjih uparjalnikov Air z enakim premerom, tudi z veliko večjo polnilno baterijo v notranjosti. Znotraj komore iz nerjavečega jekla, v katero se vstavi stekleno cev z zelišči, so štiri odprtine za dovod zraka in o-obročki za pritrjevanje cevi. 

Zunanje ohišje je iz brušenega aluminija z gladkim in pol sijočim zaključkom. Zgornji del, ki obdaja grelnik, je izdelan iz temperaturno odporne plastike za zaščito pred opeklinami.

Ohišje Air MAX je okroglo in je primerne velikosti za žep. V višino meri 12,7 cm (brez steklene cevi), s premerom približno 3 cm. Brez steklenega ustnika tehta približno 160 g. Steklena cev doda približno 10,5 g teže in 5 cm višine.

Komplet Arizer Air Max vključuje:

Vaporizer Arizer Air MAX

Steklenu ustnik (2x)

Adapter za vodno pipo (14,5 mm)

Posoda za aromaterapijo 

Steklene zaščitne tube (3 kom.)

Kabel USB-C

Orodje za mešanje suhih zelišč

Nadomestne mrežice

Vzorec aromaterapevtskih zelišč

O znamki Arizer Tech 

Podjetje Arizer s sedežem v Kanadi je dobro poznano in priljubljeno zaradi svojih enostavnih in zmogljivih naprav. Medtem ko so nekatere znamke svoje enote “okrasile” z dodatki in nepotrebnimi funkcijami, se Arizer osredotoča na tisto, kar je najpomembnejše – učinkovito proizvajanje čiste pare. Šestnajst let izkušenj zagotavlja, da je vsaka njihova naprava plod strokovnega znanja in povratnih informacij uporabnikov. Modeli Arizer so znani po s steklom izoliranih poteh pare in najzmogljivejših napravah. To velja tako za njihove prenosne uparjalnike kot za namizne naprave. Arizer ustvarja vaporizerje, ki so zelo enostavni za uporabo, zaradi česar so primerni za nove uporabnike. To ne pomeni, da priročnost in vzdržljivost Arizerja ni zelo zaželena tudi pri bolj izkušenih uparjevalcih.
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov