Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Ni na zalogi
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer
Weecke Rush vaporizer

Weecke Rush vaporizer

Weecke Rush - novi vaporizer znamke, ki je zaslužna za uspeh legendarnega uparjalnika Fenix Mini. Weecke Rush je diskreten, a zmogljiv prenosni vaporizer, ki ga imenujejo tudi "big brother" vaporizerja Fenix Mini. Čeprav je diskreten, njegov dizajn skriva večjo komoro za zelišča s kapaciteto 0,3 g f..
  • Stanje: Ni na zalogi
  • Brand: Weecke
119.90€

Weecke Rush - novi vaporizer znamke, ki je zaslužna za uspeh legendarnega uparjalnika Fenix Mini. 

Weecke Rush je diskreten, a zmogljiv prenosni vaporizer, ki ga imenujejo tudi "big brother" vaporizerja Fenix Mini. Čeprav je diskreten, njegov dizajn skriva večjo komoro za zelišča s kapaciteto 0,3 g fino mletih cvetov in dualni gtrelni sistem, ki je učinkovitejši od konvekcijskega. Omenjene lastnosti so zaslužne za to, da uporabniki Rush-u hvalijo izjemno močan učinek, ki jih le-ta izvleče iz zelišč.

Sodoben zaslon, na katerem lahko spremljate trenutno in izbrano temperaturo (nastavljivo na 1 stopinjo natančno v razponu 160-240°C), prikazuje stanje baterije in odštevanje časa do samodejnega izklopa oz. konca seje (3-6 minut).

Inovativni dvojni grelni sistem uparjalnika Rush proizvaja gosto in intenzivno paro. Široka komora zagotavlja učinkovito ekstrakcijo učinkovin – v večini primerov se vsebina komore porabi v 6 ali 7 minutah. Verjetno od tod izvira ime uparjalnika Rush, saj je res hiter in idealen tudi za uporabo med kratkimi odmori!

Čas segrevanja je približno 20-25 sekund, zato je primeren tudi za manj potrpežljive. 

Lastnosti: 

- Edinstveni ustnik

- Keramični filter

- Silikonski filter

- Polnjenje z USB C

- 2 mrežici

- Hibridni grelni sistem 

- Kapaciteta komore: 0,3 g zelišč

- Temperaturni razpon 160-240°C

Ob nakupu vaporizerja prejmete CBD vršičke (1,5 g) gratis! 

Zmogljiva baterija, USB-C polnjenje

Weecke Rush napaja močna 2300 mAh baterija, ki omogoča presenetljivo število sej. Med testiranjem nam je uspelo opraviti 5-6 polnih komor z enim polnjenjem, kar je odličen rezultat za tako majhno napravo. Poleg tega ima Rush zelo praktična "vrata" USB-C za hitro polnjenje baterije. Vse te visoko zmogljive funkcije so zapakirane v resnično kompaktno napravo, ki meri vsega 114,1 mm x 30 mm x 30,5 mm!

Weecke Rush – kot nalašč za hitre seje na poti!

Weecke Rush je popoln uparjalnik, če iščete visokokakovostno paro in možnost uživanja v hitrih in diskretnih sejah, kamorkoli vas življenje zanese. Hitro segrevanje, hitra ekstrakcija in hitro polnjenje prek USB-C – z uparjalnikom Rush ne boste nikoli dolgo čakali na sproščujočo sejo! Praktičen in diskreten uparjalnik s priročnim in učinkovitim hibridnim grelnim sistemom, Weecke Rush je to in še veliko več!

Komplet vsebuje:

Vaporizer Weecke Rush;
USB-C polnilni kabel;
krtača za čiščenje;
orodje za pakiranje suhih zelišč;
mrežici (2 kosa);
navodila za uporabo.Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov