Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Urban Crew

Silikonski bong Alien, 13 cm
Ni na zalogi
Simpatičen bong iz silikona znamke Urban Crew. Pripomoček za uživanje zelišč sestoji iz večih (odstranljivih) delov, zato je čiščenje zelo enostavno. ..
26.90€
Silikonski bong Mexican Skulls ima čudovit grafični dizajn, ki bo vašemu ritualu dodal stil in eleganco. Gre za priročen in varen pripomoček znamke Ur..
19.90€
Čudoviti bong v obliki rakete bo estetsko dopolnil vašo zbirko. Silikonski material omogoča enostavno čiščenje, saj je popolnoma fleksibilen, bong pa ..
29.90€
Skleda za bong Green Diamond, 18 mm
Ni na zalogi
Posoda ali skleda za bong je narejena iz borosilikatnega stekla, znanega tudi kot Pyrex. To omogoča, da posoda prenese visoke temperature, ne da bi se..
7.90€
Stekleni bong Green Alien, 15 cm
Ni na zalogi
Green Alien Glass Bong je izdelan iz finega stekla, ki zagotavlja čisto izkušnjo in ohlajen dim. Vzdržljivost bonga ni pod vprašajem, saj obstaja dobe..
29.90€
Stekleni bong Mexican Flowers, 26 cm
Ni na zalogi
Stekleni bong s čudovitimi cvetličnimi okraski v mehiškem stilu je narejen iz visokokakovostnega, močnega in trpežnega borosilikatnega stekla. Pipa im..
34.90€
Stekleni bong Pop Art, 26 cm
Ni na zalogi
Stekleni bong v stilu pop arta je pripomoček, ki vas bo popeljal v čase gibanja, ki se je še posebej razmahnilo v 60ih letih prejšnjega stoletja. V ča..
34.90€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)