Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Puffco Plus V2 Vision, vape za koncentrate
Ni na zalogi

Puffco Plus V2 Vision, vape za koncentrate

Puffco Plus V2 (različica Vision) je najkakovostnejši vaporizer za koncentrate, ki se zdaj predstavlja v svoji nadgrajeni različici; s posodobljenim ustnikom in tanjšim dizajnom. Uživajte v najbolj nagrajenem vape pen-u doslej. Puffco Plus V2 zagotavlja diskretnost in osupljivo izkušnjo s koncentrat..
  • Stanje: Ni na zalogi
  • Brand: Puffco
109.90€

Puffco Plus V2 (različica Vision) je najkakovostnejši vaporizer za koncentrate, ki se zdaj predstavlja v svoji nadgrajeni različici; s posodobljenim ustnikom in tanjšim dizajnom. Uživajte v najbolj nagrajenem vape pen-u doslej. Puffco Plus V2 zagotavlja diskretnost in osupljivo izkušnjo s koncentrati, kjerkoli že ste. Ima tri temperaturne nastavitve in edinstven način Sesh, ki zagotavlja neprekinjeno, 12 sekundno proizvodnjo pare..

Druga edinstvena značilnost Puffco Plus V2 je odsotnost tuljav v komori – namesto klasičnega atomizerja se izvlečki uparjajo neposredno v keramični komori, kar zagotavlja bolj čisti  okus, obstojnost in zelo enostavno čiščenje. Vaporizer Puffco Plus V2 je eden najnaprednejših vape-ov za koncentrate, ki so danes na voljo! To dejstvo ne bi smelo presenečati, saj gre za izdelek znamke, ki je predvsem znana po izvrstnih napravah za uporabo s koncentrati. Za zelo aromatično izkušnjo priporočamo CBD wax ali vosek

Prednosti: 

  • Keramična grelna komora brez tuljave
  • 3 Nastavitve temperature
  • Delovanje z enim gumbom
  • Orodje za polnjenje ustnika
  • Način seje
  • Vgrajen “carb cap”

Osupljiv dizajn!

V vseh pogledih je Puffco Plus V2 izjemna naprava. Ponaša se z elegantnim in diskretnim videzom ter, zahvaljujoč natančno obdelanemu ohišju iz zlitine, vzdržljivim, čudovitim sijajnim zaključkom. Zasnova Puffco Plus V2 spominja na vrhunsko e-cigareto, čeprav uporablja izključno olja, voske in izvlečke. Vsi materiali, uporabljeni pri izdelavi tega modela, so najvišje možne kakovosti, zaradi česar je ta naprava popolnoma varna.

Keramična komora brez tuljav

Vaporizer Puffco Plus V2 deluje na popolnoma drugačnem principu kot vsi prejšnji prenosni vape peresniki za koncentrate. Od drugih modelov se razlikuje po edinstveni zasnovi grelnega sistema. V večini uparjalnikov za vape pen se koncentrat uparja tako, da le-ta pride  v neposreden stik z vročo žično tuljavo, kar povzroči neprijeten okus in kakovost hlapov. 

Puffco Plus V2 nima stenja ali žic v komori - namesto tega ima keramično grelno komoro. Ta rešitev zagotavlja neprimerljiv okus pare, hkrati pa večjo vzdržljivost naprave in lažji postopek čiščenja. Tudi nanos koncentrata za uporabo je zelo preprost – manjša količina se nanese na puščico, ki je vgrajena v zgornji del atomizerja. Ta funkcija je izjemno priročna in odpravlja tipično težavo vape peres pri nalaganju koncentratov neposredno na tuljave atomizerja. Ni se vam treba spomniti, da bi s seboj vzeli dodatnega dabberja. V različici V2 lahko puščico podaljšate s pritiskom na ustnik, ki ima tudi pokrovček “carb”in zaščito pred brizganjem.

Čudovita para, 3 nastavitve temperature in način seje

Poleg izjemno čistega okusa je para pri uporabi Plus V2  tudi čudovito gosta in obilna, primerljiva s kakovostjo in količino, ki jo proizvajajo stacionarni uparjalniki. Puffco Plus V2 vam omogoča uravnavanje temperature – na voljo so  3 temperaturne nastavitve, ki omogočajo uparjanje različnih vrst koncentratov. Druga edinstvena značilnost Puffco Plus V2 je njegov način “Sesh”, 12 sekundno neprekinjeno ogrevanje in proizvodnja pare, ne da bi bilo treba držati pritisnjen gumb grelnika. Je izjemno priročna rešitev, še posebej praktična pri uparjanju v skupini ali za dokončanje vsebine komore na koncu seje.

Baterija s 510 navojem

Baterija Puffco Plus V2 morda ni tako močna kot pri drugih vape peresnikih, a tudi uporabnikom, ki redno uživajo v intenzivnih sejah, zadostuje za celodnevno uporabo. Vendar je večja poraba baterije neposredno povezana z edinstvenimi lastnostmi, ki jih ponuja Puffco Plus V2 in so zelo cenjene.

Najboljši vape pen za koncentrate na trgu

Puffco Plus V2 je daleč najboljša izbira, ko gre za prenosne naprave za koncentrate. Je majhen in izjemno diskreten, a hkrati zelo učinkovit in zagotavlja eno najvišjih ravni vaping izkušnje, ki je na voljo.

Uporaba:

5-krat zaporedoma kliknite gumb, da vklopite ali izklopite napravo.

Štirikrat zaporedoma kliknite gumb, da spremenite nastavitev temperature. (Zelena - nizka, modra - srednja, bela - visoka)

Za redno uporabo držite gumb in vdihnite. Vape se samodejno izklopi po 8 sekundah uporabe.

Dvakrat zaporedoma kliknite gumb, da vstopite v način seje oz “Sesh”. Vape bo neprekinjeno deloval 12 sekund. Ponovno pritisnite gumb za izhod iz načina “Sesh”. Ne nastavite vaporizerja več kot trikrat zaporedoma na način “seje”.

Z vašim Puffco Plus ne uporabljajte nobenih drugih komponent. Baterija ima 510 navoj. Kljub temu, da je ta običajna,, ne priporočamo uporabe Puffco Plus z drugimi komponentami.

Kako naložim svoj Puffco Plus?

Predlagamo, da uporabite puščico za polnjenje komore. Za optimalno izkušnjo priporočamo nalaganje komore glede na uporabo. Prekomerno vnašanje koncentrata lahko povzroči puščanje in morebitno zamašitev.

Nasveti: Za največjo učinkovitost naložite količino za enkratno uporabo (0,2 g ali 0,3 g) na puščico, napravo nastavite na način »Sesh« in uporabljajte, dokler se komora ne izprazni. Vaporizer držite navpično, da zagotovite učinkovito segrevanje. Ko je baterija prazna, se lahko količina pare zmanjša. Polna baterija bo zagotovila najboljši rezultat. V Puffco Plus se lahko uporabljajo različne primerne snovi, če niso zelo tekoče.

Kako napolnim svoj Puffco Plus?

Lučka za baterijo Plus bo 10-krat utripnila, kar pomeni, da je treba baterijo napolniti. Za polnjenje baterije Puffco Plus uporabite priloženi polnilnik. Za napajanje priključite polnilnik v katero koli USB vtičnico. Privijte baterijo na nasprotni konec polnilnika.

Če vaporizer ni popolnoma napolnjen, bo baterija, ko je nameščena, zasvetila. Ko se pero napolni, bo lučka utripala zeleno in ugasnila. Ko nenapolnjeno baterijo privijete na polnilnik, se lučka polnilnika spremeni iz zelene v rdečo. Baterijo lahko odstranite tako, da jo preprosto odvijete s polnilnika. Za najboljše rezultate napolnite baterijo na stenski enoti. Lučka baterije bo 10-krat utripnila, kar pomeni, da je treba baterijo napolniti. Boljši polnilci naj bi popolnoma napolnili izpraznjeno baterijo Plus v manj kot 35 minutah.Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov