Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Integra Boost 55 %, 8 g, regulacija vlage
Integra Boost 55 %, 8 g, regulacija vlage
Integra Boost 55 %, 8 g, regulacija vlage
Integra Boost 55 %, 8 g, regulacija vlage

Integra Boost 55 %, 8 g, regulacija vlage

Za optimalno shranjevanje konopljinih vršičkov je potrebno zagotoviti primerno raven vlažnosti. Da vršičkih ne splesnijo, se prekomerno posušijo ali celo izgubijo učinek, mora biti raven vlažnosti v posodi za shranjevanje vedno med 55% - 62%.Vrečka z 8 g zadostuje za do 28 g konopljinih cvetov.INTEG..
1.79€

Za optimalno shranjevanje konopljinih vršičkov je potrebno zagotoviti primerno raven vlažnosti. Da vršičkih ne splesnijo, se prekomerno posušijo ali celo izgubijo učinek, mora biti raven vlažnosti v posodi za shranjevanje vedno med 55% - 62%.

Vrečka z 8 g zadostuje za do 28 g konopljinih cvetov.

INTEGRA BOOST vlažilec uporablja patentirano tehnologijo, ki z učinkom sproščanja ali absorbiranja vlage vzdržuje relativno vlažnost na ravni 55 % ali 62 %. Katero od njih izbrati, je odvisno od vaših želja in vrste vršičkov. Oba sta varna, ker sta oba v idealnem razponu vlažnosti.

Zaradi te 2-smerne regulacije vlage imajo vršički med skladiščenjem najboljše pogoje za ohranjanje in (s fermentacijo) celo izboljšanje arome, svežine, okusa, vonja in barve. Uporaba je več kot enostavna:

Preprosto dodajte vrečko “boost” v posodo za shranjevanje. 

Priložen indikator omogoča enostavno opazovanje stanja. Ko relativna vlažnost ni več optimalna, je treba zamenjati ojačevalnik. Paket “boost” ne vsebuje soli, ampak rastlinsko raztopino z glicerolom in vodo. Embalaža je natisnjena z barvami za živila, tako da je izdelek povsem varen za uporabo z zelišči.

“Boost pack” je tudi biološko razgradljiv, odporen na trganje in brizganje. Ostaja prožen in preprečuje puščanje vsebine.

Z regulatorjem vlage INTEGRA BOOST vršički ostanejo sveži, učinkoviti in prijetno blagega okusa (ker se z uspešno fermentacijo odstrani vsebovani klorofil). Shranjujte svoj dragocen pridelek oz. zalogo vršičkov na optimalen in varen način!

Vrečka z 8 g zadostuje za do 28 g konopljinih cvetov.

Vsebina vrečke: 

Rastlinska raztopina z glicerinom in vodo

Komplet vsebuje: 

  • Integra Boost pack 55%, 8 g
  • Kartica z indikatorjem za zamenjavo

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov