Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Marley Natural Taster, les in steklo
Marley Natural Taster, les in steklo
Marley Natural Taster, les in steklo
Marley Natural Taster, les in steklo

Marley Natural Taster, les in steklo

Marley Natural Taster je stilsko izpiljen pripomoček za vsakodnevno uporabo. Je izredno kompakten in prenosljiv, z njim si lahko v hipu privoščite diskreten umik. Marleyev Taster je majhna luksuzna “pipa” iz ročno pihanega stekla, s podlago iz črnega orehovega lesa in z naravnim karnauba voskom. Nje..
22.90€

Marley Natural Taster je stilsko izpiljen pripomoček za vsakodnevno uporabo. Je izredno kompakten in prenosljiv, z njim si lahko v hipu privoščite diskreten umik. Marleyev Taster je majhna luksuzna “pipa” iz ročno pihanega stekla, s podlago iz črnega orehovega lesa in z naravnim karnauba voskom. Njegova brezhibna oblika pripomore k sproščujoči izkušnji, medtem ko snemljivi deli omogočajo enostavno vzdrževanje
Taster bo v vaši zbirki zmeraj sijoče izstopal. Marleyev Taster je praktičen zbirateljski kos za vsakogar, ki se zavzema za naravi predan življenjski slog. Zaradi kakovostne, trajnostne izdelave vas bo Taster spremljal še dolga leta. Eleganten, učinkovit in zelo prenosljiv, namenjen izvajanju dnevnih ritualov s stilom!
Kaj je pipica tipa "Taster"?
Taster ali “one-hitter” je običajno tanjša pipa s posodico za zelišča, ki je namenjena za enkratno vdihavanje ali en "hit" dima, obogatenega z majhno količino (približno 25 mg) segretih zelišč in pripravkov.
Lastnosti:
Material: steklo, les črnega oreha, karnauba vosek
Dolžina: 7,62 cm
Premer: 1.27 cm

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov