Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro
Ni na zalogi
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro
Flowermate Cap Pro

Flowermate Cap Pro

Znamka Flowermate je predstavila novega člana družine! Cap PRO je izboljšana verzija enega od najmanjših uparjalnikov na trgu. Preprostost uporabe, vzdržljivi materiali in cenovna ugodnost so razlogi, zaradi katerih je Cap PRO odlična izbira za začetnike. Uparjalnik ima komoro iz nerjavečega jekla s..
79.90€

Znamka Flowermate je predstavila novega člana družine! Cap PRO je izboljšana verzija enega od najmanjših uparjalnikov na trgu. Preprostost uporabe, vzdržljivi materiali in cenovna ugodnost so razlogi, zaradi katerih je Cap PRO odlična izbira za začetnike. Uparjalnik ima komoro iz nerjavečega jekla s stekleno prevleko, ki zagotavlja čisto in aromatično paro. Zračna pot je popolnoma izolirana. Naprava ima nastavljivo temperaturo, vzdržljivo baterijo, zastekljeno grelno komoro in magnetni ustnik, ki ga je enostavno očistiti. Zunanjost uparjalnika CAP PRO je narejena iz materiala POK in aluminija, zato je trpežen in lahek. Cap PRO je visok le 105 mm in se lepo prilega dlani, zato je diskretnost zagotovljena. Vaporizer priporočamo vsem začetnikom in tistim zahtevnejšim uporabnikom, ki potrebujejo majhen, a učinkovit pripomoček. Cap PRO se odlično obnese na izletih, koncertih in festivalih!

Ob nakupu prejmete Kanabi CBD vršičke (3 g).

Prednosti:

  • zastekljena grelna komora iz nerjavečega jekla,
  • pot pare je izolirana in vodi skozi del iz cirkonija,
  • magnetni ustnik,
  • baterija 2000 mAh,
  • polnjenje z USB-C,
  • nastavitev temperature od 148 - 230 °C,
  • čas segrevanja: 30 sekund,
  • haptične povratne informacije,
  • zaslon OLED,
  • kapaciteta komore: 0,3 g.

Navodila za uporabo

Zelišča zmeljite na srednjo konsistenco. Napolnite komoro in jo rahlo potlačite. Napravo vklopite s 5-kratnim pritiskom na enega od gumbov. Nastavite želeno temperaturo. Pokrovček zavibrira, ko je temperatura dosežena. Takrat je uparjalnik pripravljen na uporabo. Po vsaki seji je priporočljivo počakati, da se naprava nekoliko ohladi. Nato lahko s čopičem in orodjem odstranite zelišča in očistite komoro.

Uparjalnik se polni preko USB-C. Najbolje je, da za to uporabite priloženi kabel. Čas polnjenja je približno 90 minut.

V kompletu prejmete:

1 x Flowermate Cap Pro

1 x polnilni kabel USB-C 

1 x orodje za mešanje

1 x krtača

2 x mrežica za ustnik

3 x mrežica za komoro

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov