Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
ActiTube Regular, 8 mm (40 kosov)
Akcija

ActiTube Regular, 8 mm (40 kosov)

ActiTube Regular filtri z aktivnim ogljem so za uporabnike, ki jim je filtracija na prvem mestu. Prav tako jih vzljubijo ljubitelji večjih zvitkov.Regular izvedba filtrov ima največjo prostornino in najboljšo filtracijsko zmogljivost. V tej izvedbi imajo filtri na vsakem koncu keramični kapici in so..
4.90€
5.49€

ActiTube Regular filtri z aktivnim ogljem so za uporabnike, ki jim je filtracija na prvem mestu. Prav tako jih vzljubijo ljubitelji večjih zvitkov.

Regular izvedba filtrov ima največjo prostornino in najboljšo filtracijsko zmogljivost. V tej izvedbi imajo filtri na vsakem koncu keramični kapici in so povsem brez plastike.

Filtri z aktivnim ogljem actiTube absorbirajo velike količine škodljivih snovi ter ohlajajo dim. Tovrstni filtri so eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov v Headshop ponudbi ter ena izmed najuspešnejših novosti med pripomočki za uživanje zelišč

ActiTube filtri so proizvedeni v Nemčiji.

Lastnosti:

Dolžina: 36 mm

Premer: 8 mm

Količina: 40
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov