Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
CBG olje 10%, 10 ml - brez THC
Akcija

CBG olje 10%, 10 ml - brez THC

Popolnoma naravno CBG olje iz rastline konoplje, spravljeno v ne-prozorni steklenički za zaščito pred oksidacijo in svetlobo. Steklenice prihajajo s kapalko za lažjo uporabo. CBG je pridobljen z natančno ekstrakcijo s CO2, ki velja za najbolj čisto in varno metodo. CBG olje ima protivnetne in protib..
29.90€
34.90€

Popolnoma naravno CBG olje iz rastline konoplje, spravljeno v ne-prozorni steklenički za zaščito pred oksidacijo in svetlobo. Steklenice prihajajo s kapalko za lažjo uporabo. CBG je pridobljen z natančno ekstrakcijo s CO2, ki velja za najbolj čisto in varno metodo. CBG olje ima protivnetne in protibolečinske lastnosti, uporabniki pa poročajo, da izboljšuje kognitivne sposobnosti ter izboljša koncentracijo. 

  • Brez dodatkov ali sintetičnih sestavin.
  • Ne vsebuje THC.
  • Z naravnim oljem iz konopljinih semen 
  • CO2 ekstrakcija iz rastline konoplje 

Sestavine:

Olje iz semen konoplje

Kanabigerol

Vsebina: 

10 ml steklenička - (1000 mg CBG)

200 kapljic na steklenico - (5 mg CBG na kapljico)

CBG olje 

CBG (kanabigerol) olje prihaja iz konoplje z zelo nizko vsebnostjo THC. Kisla oblika kanabigerola, imenovana CBGa, je v rastlini konoplje predhodnik vseh drugih kanabinoidov. CBG olje deluje na endokanabinoidni sistem, ki je sestavljen iz več receptorjev. Ima podobne učinke kot CBD, vendar je učinkovitejši pri povečevanju osredotočenosti, izboljšanju kognicije in produktivnosti. CBG olje je prehransko dopolnilo, ki se jemlje sublingvalno ali peroralno.

Poreklo: EU. 

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov