Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Feminizirana semenaFeminizirana semena

Amnesia, feminizirana (5 semen)
Ni na zalogi
Amnesia je sorta, v kateri dominira sativa. Je ena najbolj znanih na svetu in ena najbolj cenjenih v najboljših nizozemskih "kavarnah". Amnesia je zel..
27.90€
CBG feminizirana (5 semen)
Akcija
Ta poseben sev "CBG" je bil genetsko razvit, da bi maksimiral vsebnost CBG. Nova generacija konopljinih sevov odpira nove priložnosti. Feminizirana se..
17.90€ 22.90€
Critical Kush feminizirana (5 semen)
Akcija
Critical Kush se razvije v veličastno rastlino konoplje srednje višine z odporno in odprto strukturo ter listi srednje velikosti. Poznana je po močni ..
22.90€ 27.90€
Gelato feminizirana (5 semen)
Akcija
Gelato je zanimiv hibrid med sevoma Sunset Sherbet in Thin Mint Girl Scout Cookies. Femenizirana semena skrivajo posebno genetiko, ki je 40% Indica in..
19.90€ 27.90€
Lemon Haze, feminizirana (5 semen)
Akcija
Lemon Haze  je idealna "sorta" s posebno, svežo aromo in močnim učinkom. Feminizrana semena v sebi skrivajo potencial za čudovito rastlino z dolg..
22.90€ 27.90€
Northern Lights feminizirana (5 semen)
Akcija
Northern Lights je "sorta" konoplje, ki izvira iz fenotipa afganistanske indice. V Evropo je prispela v 80. letih in kmalu zatem postala izredno prilj..
19.90€ 27.90€
Super Skunk feminizirana (5 semen)
Ni na zalogi
Super Skunk je vrsta  indice, katere genetski fenotip izvira iz Skunk #1 in rastline, ki je bila gojena zaradi visoke vsebnosti smole. Zaradi teg..
27.90€
White Widow feminizirana (5 semen)
Akcija
White Widow je uravnotežena hibridna sorta z lastnostmi indice in sative. Gre za križanca med brazilskim sevom sative in smolnato indijsko indico. Vrš..
18.90€ 27.90€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.