Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Bio Grinder iz konoplje, 3-delni s sitom

Bio Grinder iz konoplje, 3-delni s sitom

ZigZag grinder Biorazgradljivi mlinček za konopljo ZigZag s 3 deli je odlična izbira za tiste, ki želijo kakovosten mlinček, ki je izdelan iz okolju prijaznih materialov. Njegova biorazgradljiva konstrukcija iz konoplje pomeni, da je popolnoma neškodljiv za okolje – kar je eden od razlogov, zakaj je..
  • Stanje: Na zalogi
6.90€

ZigZag grinder

Biorazgradljivi mlinček za konopljo ZigZag s 3 deli je odlična izbira za tiste, ki želijo kakovosten mlinček, ki je izdelan iz okolju prijaznih materialov. Njegova biorazgradljiva konstrukcija iz konoplje pomeni, da je popolnoma neškodljiv za okolje – kar je eden od razlogov, zakaj je ta mlinček tako priljubljen med potrošniki, ki jih skrbi njihov ogljični odtis.

Večnamenski mlinček se lahko uporablja za mletje, pripravo zelišč in shranjevanje. Ima posebno zasnovo, ki učinkovito zmanjša hrup mletja, prepreči poškodbe zob in melje enakomerno in gladko. 

Tridelna zasnova omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Lastnosti:
Barva: rjava
Premer: 50 mm
Material: 100% industrijska konoplja
Tip: 3-delni

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov