Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik
X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik

X-MAX Starry 3.0 - prenosni uparjalnik

X-MAX Starry 3.0 vaporizer dviguje standard v svojem razredu. Odlikuje ga cirkonijev keramični ustnik, ki ohranja okus in potentnost, ter kakovostni hardver s kondukcijskim segrevanjem. Pri uporabi naprave se suha zelišča ne dotikajo ničesar razen keramične grelne komore, para pa potuje skozi del iz..
  • Stanje: Na zalogi
99.00€

X-MAX Starry 3.0 vaporizer dviguje standard v svojem razredu. Odlikuje ga cirkonijev keramični ustnik, ki ohranja okus in potentnost, ter kakovostni hardver s kondukcijskim segrevanjem. Pri uporabi naprave se suha zelišča ne dotikajo ničesar razen keramične grelne komore, para pa potuje skozi del iz nerjavečega jekla.
3.0 je celovita nadgradnja prvotnega Starry brez povišane cene, zato je razmerje med ceno in kakovostjo optimalno.
Odlična izbira za vse, ki iščejo visokokakovosten, ultra prenosni uparjalnik suhih zelišč, ki je enostaven za uporabo in proizvede odlično kakovost aromatičnih oblačkov pare. Cenovno ugoden uparjalnik deluje na vseh frontah in v svoji ligi zagotovo ni konkurenta.

Ob nakupu prejmete CBD vršičke (1,5 g) gratis!

Prednosti uparjalnika:

    Ultra prenosni dizajn
    Zmogljiva keramično prevodna grelna komora
    Cirkonijev keramični ustnik
    Popoln digitalni nadzor temperature
    Uporaben za zelišče in koncentrate

Specifikacije

Nastavljiva temperatura: Da
Uporaba: za zelišča in olja
Ogrevalna tehnika: kondukcija
Prenosni / Namizni: Prenosni
Samodejni izklop: Da
Čas segrevanja: 10-30 sekund
Zamenljiva baterija: Da
Blagovna znamka: XMAX/XVAPE
Temperaturno območje: 100 ° C - 240 ° C
Baterija: 2900 mAh
Dimenzije: 100 x 35 x 24 mm
Materiali: Cirkonij keramika, keramika, eloksirani aluminij

Cirkonijev keramični ustnik

XMAX Starry V3 viša standard s keramičnim ustnikom iz cirkonija, lastnostjo, ki je običajno rezervirana izključno za uparjalnike v najvišjem cenovnem razredu. Ne samo, da gre za neverjetno vzdržljiv material, ampak je tudi svilnato gladek in pomaga ohraniti okus in potentnost zelišč. Zaradi tega je XMAX Starry Vaporizer V3 preudarna izbira za poznavalce, ki želijo izboljšati izkušnjo uparjanja z žepnimi napravami.

Grelna komora s keramično prevodnostjo

Ena glavnih prednosti XMAX Starry V3 je keramična prevodna grelna komora ovalne oblike, ki nežno in enakomerno segreva rastline, hkrati pa ohranja aromo in potentnost.. XMAX je komori dodal dodatno izolacijo, ki pomaga ohranjati toploto in izboljšati konsistenco oblakov.

Hiter čas segrevanja

XMAX Starry V3 potrebuje le 25 sekund, da zelišča segreje do 199 ° C in dodatnih 10 sekund, da doseže najvišjo temperaturo 240 ° C. Impresiven čas segrevanja je idealen za hitre seje na poti. Tudi pri najvišji nastavljivi temperaturi  ne pride do gorenja zelišč. To še kako pride prav tistim, ki želijo svoja zelišča potisniti do meje in izvleči vsak košček njihovih učinkovin.

Eleganten dizajn

Elegantna oblika XMAX Starry Vaporizer V3 ima ukrivljene linije in obrise, ki se prilegajo dlani. Notranji mehanizmi so nameščeni v črni eloksirani aluminijasti lupini, kar daje XMAX Starry V3 resno prednost v stilu in diskretnosti. Pustite ga v predalu za rokavice ali na mizici za kavo in zlahka ga zamenjate za Zippo.

Popoln digitalni nadzor temperature

Starry V3 omogoča uporabnikom popoln digitalni nadzor temperature. Za nastavitev temperature uporabite dva manjša gumba, pri čemer so informacije o seji prikazane na svetlem zaslonu OLED. Privoščite si nežnejšo, a zadovoljivo sejo pri hladnih 100 ° C ali povečajte toploto za goste, okusne oblake na višji nastavitvi. Z možnostjo prilagajanja temperature z nekaj kliki je Starry V3 idealen za uparjanje zelišč s kompleksnimi profili okusa.

Enostaven vnos materiala

Z XMAX Starry Vaporizerjem V3 je vnos zelišč zelo preprost, zahvaljujoč poševnemu obroču pečice, ki usmeri suho zelišče v komoro in tako zmanjša nered ter potratnost. Ustnik je pritrjen na napravo z magnetnim tečajem, tako da ga je skoraj nemogoče izgubiti.

Zamenljiva baterija

Keramično grelno komoro XMAX Starry Vaporizer V3 poganja baterija 18650, ki ponuja do 80 minut uparjanja z enim polnjenjem. Ko napravi zmanjka moči, preprosto odprite predal za baterije in jo po potrebi zamenjajte.

Komplet vsebuje:

Naprava XMAX Starry 3.0
1x komplet za čiščenje (pinceta, čistilna krtača, orodje)
1x polnilni kabel Micro USB
1x mrežica za ustnik
2x mrežici grelne komore
2x silikonski pokrovček za ustnik
2x “O-ring” obroček za ustnik
1x blazinica za koncentrate iz nerjavečega jekla
Navodila za uporabo

O znamki Xmax

Znamka XMAX je zamisel TopGreen Technologies, inovativno usmerjenega podjetja, ki se zavzema za odkrivanje potencialno terapevtskih lastnosti rastlin. Izkušnje, strokovno znanje in napredna interna tehnologija so poganjajo podjetje, pri čemer XMAX nenehno postavlja nova merila za prenosne uparjalnike. Poudarek je na vrhunski strojni opremi, pri čemer se pogosto pojavljajo materiali, kot sta cirkonij keramika in medicinsko nerjaveče jeklo. Linija XMAX naprav je priljubljena med poznavalci zelišč po vsem svetu, pri čemer se mnogi modeli ponašajo s patentirano tehnologijo.

Naprava je zasnovana v Kaliforniji in proizvedena na Kitajskem.
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov