Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Wolkenkraft ÄRIS vaporizer
Wolkenkraft ÄRIS vaporizer
Wolkenkraft ÄRIS vaporizer
Wolkenkraft ÄRIS vaporizer

Wolkenkraft ÄRIS vaporizer

Wolkenkraft ÄrisWolkenkraft Äris je najnaprednejši uparjalnik te nemške znamke. Konvekcijsko ogrevanje in raztegljiv stekleni ustnik zagotavljata odlično kakovost in aromo pare. Natančen nadzor temperature, izjemno enostavno čiščenje, kapsule za suha zelišča in uparjanje koncentratov ter lep dizajn ..
  • Stanje: Na zalogi
149.00€

Wolkenkraft Äris
Wolkenkraft Äris je najnaprednejši uparjalnik te nemške znamke. Konvekcijsko ogrevanje in raztegljiv stekleni ustnik zagotavljata odlično kakovost in aromo pare. Natančen nadzor temperature, izjemno enostavno čiščenje, kapsule za suha zelišča in uparjanje koncentratov ter lep dizajn so dodatne prednosti Wolkenkraft Ärisa. In vse to je v obliki majhnega in diskretnega uparjalnika, ki ga zlahka spravite v žep!
ÄRIS in ECA TEHNOLOGIJA
ECA je revolucionarna patentirana tehnologija, zaradi katere je ta vaporizer zelo poseben. ECA oz. “Easy Care Airpath” pomeni, da ima naprava zračno pot popolnoma izpostavljeno.. Ta edinstvena zračna pot poskrbi, da je para čista in vdih brez kakršnih koli vlečenj. Prav tako zelo hitro pospešuje čas segrevanja in bistveno olajša čiščenje zračne poti. Preprosto odstranite ustnik iz uparjalnika in z magnetnim pripomočkom na dnu naprave iztisnite spiralno sito, s čimer bo zračna pot popolnoma vidna.
Lastnosti:
      Revolucionarna ECA™️ konvekcija
      Visokokakovostni materiali
      Inovativna tehnologija
      Natančna nastavitev temperature od 160-221°C
      Velik LED zaslon
      Zmogljiva 2300 mAh baterija za daljše seje
      Hitro segrevanje v 20-30 sekundah
      Funkcija vibriranja
      Samodejni izklop po 5 minutah uporabe
Vrhunska kakovost po ugodni ceni
Trpežno kovinsko ohišje ščiti napravo in izgleda odlično. Ustnik, izdelan iz zatemnjenega stekla, je raztegljiv, kar omogoča, da se parna pot po potrebi podaljša. Wolkenkraft Äris je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, prav tako dodatki v kompletu. Na dnu naprave je skrito magnetno orodje za mešanje. Komora ima približno 0,15 g, zaradi česar je Wolkenkraft Äris zelo varčen z zelišči. Kar bo zagotovo pritegnilo vašo pozornost, je količina pare, ki jo proizvede ta majhna, ugodna naprava! Segreje se praktično takoj, v manj kot 25 sekundah! Temperaturno območje je 160-221 stopinj Celzija, tako da lahko nastavite točno temperaturo, ki jo v danem trenutku potrebujete
Zmogljiva baterija za udobno uporabo
Wolkenkraft Äris vaporizer je opremljen z učinkovito baterijo 2300 mAh, ki omogoča približno eno uro delovanja z enim polnjenjem. Baterija se polni preko priključla mikro-USB. Udobje uporabe Wolkenkraft Äris je ogromno – brez upora pri vdihavanju (prost pretok zraka), možnost le delnega polnjenja komore ter enostavna uporaba naredijo Wolkenkraft Äris primernega za začetnike. Zaradi zmogljivosti, dizajna in trpežnosti pa napravo vzljubijo tudi najzahtevnejši uporabniki.
Specifikacije
Blagovna znamka: WOLKENKRAFT
Prenosni / namizni: Prenosni
Velikost: 5,2 x 2,5 x 8,4 cm
Teža: 130 g
Materiali:
Komora – nerjaveče jeklo
Ustnik – steklo
Ohišje - aluminij
Življenjska doba baterije: 60 minut
Zmogljivost baterije: 2300 mAh
Čas polnjenja :100 minut
Prehodno polnjenje
Način segrevanja: Konvekcija
Temperaturno območje: 160 °C – 221 °C
Čas segrevanja: 20-30 sekund
Zmogljivost komore: 0,3 g
Uporaba:
Suha zelišča / koncentrati / vosek
KOMPLET VKLJUČUJE
WOLKENKRAFT ÄRIS Vaporizer v darilni škatli
Obroč in mrežica za ustnik
Komorna “palica”
Kapsule “Caddy” -  2 kapsuli (1x zelišča, 1x tekočina)
Krtača za čiščenje zračne poti
Ekološka čistilna krtača iz lesa/konjske žime
2x čistilna krpica
Micro USB kabel
2x nalepka WOLKENKRAFT
Zahvalna kartica
Kartica za primerjavo konvekcije/kondukcije

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov