Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate
X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate

X-Max Qomo, Micro E-rig za koncentrate

X-MAX QOMO je kompakten in prenosen E-rig ali vaporizer za uparjanje zeliščnih koncentratov in voskov. Za razliko od večine naprav za koncentrate je sila enostaven za uporabo in primeren za začetnike. Prinaša tri nastavitve temperature (nizka, srednja in visoka), ki vam omogočajo izbiro želenega pro..
89.90€

X-MAX QOMO je kompakten in prenosen E-rig ali vaporizer za uparjanje zeliščnih koncentratov in voskov. Za razliko od večine naprav za koncentrate je sila enostaven za uporabo in primeren za začetnike. Prinaša tri nastavitve temperature (nizka, srednja in visoka), ki vam omogočajo izbiro želenega profila okusa in intenzivnosti parnega oblačka. Uparjalnik ima funkcijo uporabe s steklenim bubblerjem, ki je del ustnika. “Atomizer” s keramično komoro v obliki skodelice zagotavlja enostavno nanašanje voskov, ki jih spreminja v aromatično paro. QOMO je idealen sopotnik na potovanjih ali festivalih, prav tako pa svoje delo diskretno opravi med odmori, saj se segreje v vsega 10 sekundah. Z enim polnjenjem nudi 10-15 sej, čas polnjenja baterije pa je manj kot 2 uri. Najugodnejša izbira za začetnike in popotniške dabarje! 

Ključne funkcije:

  • enostavno uparjanje voskov tudi na poti,
  • 3 nastavitve temperature,
  • USB-C polnjenje,
  • 10-15 sej na polnjenje,
  • keramična komora,
  • vodni bubbler,
  • 10-sekundno segrevanje,
  • 1350 mAh baterija.

Mikro vaporizer ali e-rig je ugoden način za uparjanje vaših najljubših izvlečkov. Njegov keramični atomizer topi vaše voske in koncentrate in jih spreminja v slastno in učinkovito paro. Dragocene koncentrate lahko v komoro vnesete z integriranim orodjem. Po vklopu se QOMO segreje v vsega 10 sekundah. Kot majhno ročno napravo lahko X-MAX QOMO prenašate kar v žepu, vendar pri tem ne pozabite zaščititi steklenega bubblerja/ustnika. S povsem napolnjeno baterijo lahko opravite od 10 do 15 sej. 

Enostaven za uporabo

Zasnova tega uparjalnika omogoča enostavno vstavljanje voskov v komoro. Orodje za nanašanje "dab tool" je vstavljeno v komoro in se uporablja za nanašanje koncentrata v "atomizer". S pritiskom na gumb se naprava vklopi in z nekaj dodatnimi dotiki gumba lahko preklapljate med tremi nastavitvami temperature. V kompletu prejmete vse potrebno za pričetek z uparjanjem. Razen koncentratov seveda. CBD vosek lahko naročite na tej povezavi

Tri prednastavljene temperature

Nastavitve temperature “pokrijejo” celoten razpon za vam najljubši način uživanja v pari.  Če izberete najnižjo temperaturo, bodo LED lučke, ki osvetljujejo stekleni bubbler, zasvetile v beli barvi. Pri srednji temperaturi se lučke obarvajo zeleno, pri najvišji nastavitvi temperature pa se obarvajo rdeče. Natančneje lučke ponazarjajo sledeče temperature: 

Bela: 280 °C

Zelena: 320°C

Rdeča: 350°C

Hiter čas segrevanja

Ta majhna naprava se segreje v nekaj sekundah, tudi če izberete najvišjo nastavitev temperature. To omogočata učinkovita baterija s 1350 mAh, primerni materiali in majhna zasnova. Ko imate natrpan urnik in se želite na hitro sprostiti, vam bo ta naprava prišla prav.

Kaj je v kompletu?

1x uparjalnik X-MAX QOMO (bubbler je del ustnika)

1x O-obroč

1x USB-C polnilec

1x uporabniški priročnik

1x darilna škatla

Tehnične specifikacije

Uparja: vosek/koncentrate

Material ustnika: steklo

Način segrevanja: kondukcija

Nadzor temperature: Prednastavljene temperature

Združljivost z vodno pipo: Da

Vir energije: Baterija

Material: steklo, kovina, plastika

Zmogljivost polne baterije: 10 - 15 sej

Material komore/pečice: keramika

Polnilni kabel: USB-C

Čas segrevanja: ~ 10 sekund

Velikost: 12,7 cm

Čas polnjenja: 60 do 120 min

Kapaciteta baterije: 1350 mAh


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov