Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate
Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate

Linx Hypnos Zero, vape za koncentrate

Linx Hypnos Zero je eden najboljših prenosnih uparjalnikov za koncentrate (dab vape pen). Videti je kot elegantna e-cigareta, a naj vas videz ne zavede – Linx Hypnos Zero je prava zver, ko gre za uparjanje koncentratov.! Vzdržljiv dizajn, 4 temperaturne nastavitve, keramični atomizer brez tuljave s ..
  • Stanje: Na zalogi
  • Brand: Linx
104.90€

Linx Hypnos Zero je eden najboljših prenosnih uparjalnikov za koncentrate (dab vape pen). Videti je kot elegantna e-cigareta, a naj vas videz ne zavede – Linx Hypnos Zero je prava zver, ko gre za uparjanje koncentratov.! Vzdržljiv dizajn, 4 temperaturne nastavitve, keramični atomizer brez tuljave s keramično ploščo, stekleni ustnik in izjemno eleganten videz so le nekatere od značilnosti Linx Hypnos Zero. Je tudi eden najbolj diskretnih peres “dab”, ki so na voljo – Linx Hypnos Zero meri le 10 cm v dolžino! Če iščete prenosni vaporizer, pripravljen za uporabo z najbolj kakovostnimi koncentrati, je  Linx Hypnos Zero popolna izbira!

Najboljša kakovost

Zahvaljujoč izolirani keramični in stekleni poti pare ter odsotnosti tuljav v atomizerju sta okus in kakovost pare res fenomenalna, tudi pri najvišjih razpoložljivih temperaturnih nastavitvah. Para ni le zelo okusna, ampak tudi izjemno “smooth” – ne draži grla ali dihalnih poti, ampak preprosto prijai. Hkrati je produkcija pare res impresivna – tudi z majhno količino koncentratov je Linx Hypnos Zero sposoben ustvariti goste oblake. Tudi sama jakost pare je impresivna - 2-3 vdihi so dovolj za doseganje močnih učinkov. Komora vsebuje največ 0,1 g koncentrata – ne priporočamo, da na razpršilnik nanesete več, saj lahko povzroči zamašitev dovodov zraka.

Kralj diskretnosti

Linx Hypnos Zero je izjemno majhen – v dolžino meri le 10 cm (10,7 cm vključno s steklenim ustnikom), zahvaljujoč tej funkciji ga lahko brez težav skrijete v dlani. Sestavljen je iz baterije, atomizerja in ustnika. Narejen je iz materialov medicinske kakovosti, popolnoma varnih za vaše zdravje – ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, ustnik je iz stekla, atomizer pa je keramičen in je brez tuljav. Izolirana parna pot je iz keramike in stekla ter brez plastike, barv in lepila, kar zagotavlja varno in zdravju osveščeno izkušnjo.

Uporaba: 

Delovanje Linx Hypnos Zero je izjemno preprosto – vse funkcije se upravljajo z ustreznim zaporedjem pritiska na edini gumb in spremljanje stanja preko vgrajene LED diode. Naprava se takoj segreje – skoraj takoj po pritisku na gumb lahko začnete vdihavati aromatično paro. Na voljo so 4 različne temperaturne nastavitve, ki vam omogočajo, da prilagodite temperaturo uparjanja glede na vrsto uporabljenega koncentrata in vaše individualne želje glede intenzivnosti pare – lahko uporabite nižje temperature za uživanje v bogatih aromah ali višje temperature za goste in obilne oblake.

Dodatne informacije

Linx Hypnos Zero napaja zamenljiva baterija s standardnim navojem 510. To je zelo priročna rešitev – lahko kupite rezervno baterijo, da imate vedno na voljo napolnjeno. Uporabite lahko tudi drugo baterijo, ki ustreza navoju 510 – Linx Hypnos Zero je združljiv z večino teh vrst baterij, kar je velika prednost. Baterija Linx Hypnos Zero ima kapaciteto 650 mAh, kar zadostuje za en dan uporabe uparjalnika.

Po našem mnenju je Linx Hypnos Zero ena najboljših prenosnih rešitev za uparjanje koncentratov. Zagotavlja neverjetno kakovost pare, odlično zmogljivost in diskretnost. In preprosto je čudovito! Zelo priporočljivo!

Specifikacije: 

Baterija: litij-ionska, čas polnjenja 1-2 uri prek USB-ja. 650 mAH

Atomizer: keramika

Grelni element: keramika

Dimenzije: Ø14mm x L107 mm

Teža: 46 g

Napetost: Vhod: 2,7 - 5,5 V; Izhod: 3,5 V - 4,1 V

Komplet vključuje:

1 x Hypnos Zero 650 mAh baterija za ponovno polnjenje

1 x Hypnos Zero atomizer

2 x steklena ustnika (z 1 filtrirnim delom)

1 x USB polnilec

1 x Uporabniški priročnik (EN)

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov