Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape
Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape

Cheech & Chong's Mambo vaporizer by Xvape

Vaporizer Mambo navdušuje vse oboževalce legendarnega dvojca Cheecha in Chonga iz klasičnih stonerskih komedij, saj gre za plod sodelovanja njune znamke in proizvajalca legendarnih vejpov Xvape/X-max. Tudi vsem ostalim pa Mambo nudi zelo solidno izkušnjo uparjanja zelišč po najugodnejši ceni. El..
59.90€

Vaporizer Mambo navdušuje vse oboževalce legendarnega dvojca Cheecha in Chonga iz klasičnih stonerskih komedij, saj gre za plod sodelovanja njune znamke in proizvajalca legendarnih vejpov Xvape/X-max.

Tudi vsem ostalim pa Mambo nudi zelo solidno izkušnjo uparjanja zelišč po najugodnejši ceni. Eleganten žepni uparjalnik je namenjen uporabi na poti, med kratkimi odmori in v situacijah, ko je potrebna diskretnost. Kljub svoji majhnosti je zmogljiv in se hitro segreje, tako da lahko uživate v čarobni pari kadarkoli in kjerkoli želite.

Konvekcijski uparjalnik Mambo je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ima optimizirano nastavitev temperature za popolno ekstrakcijo, tako da vam ni treba brskati po nastavitvah. Poleg tega ima vgrajeno funkcijo samodejnega izklopa, tako da vam ni treba skrbeti, da bi mu zmanjkalo baterije. Zaradi grelne komore na spodnjem delu naprave ima para daljšo pot do prehoda skozi ustnik, pri čemer se ohladi, vendar ne izgubi svoje učinkovite vsebine – to je pravi slog Cheech & Chong!

Mambo je primeren za začetnike v svetu vejpanja zelišč, saj je enostaven za uporabo, izjemno cenovno ugoden, hkrati pa omogoča zelo solidno izkušnjo uparjanja. Izkušenim uporabnikom pa bo prav prišel kot namenska naprava za na pot!

Lastnosti:

  • Izoliran pretok zraka
  • Grelna komora iz nerjavečega jekla
  • Aktivacija z vdihom
  • Baterija 1000 mAh
  • Polnjenje z USB-C
  • Razpon temperature od 220 do 240° C
  • Žepna velikosti
  • Pripravljen na uporabo v 15 sekundah
  • LED zaslon
  • Haptične povratne informacije

V paketu prejmete:

1 XVAPE® CHEECH & CHONG’S MAMBO

1 kabel USB C

1 silikonski ovitek

2 mrežici za grelno komoro

1 komora iz nerjavečega jekla

1 filtrirna mrežica

1 orodje

1 ščetka za čiščenje

4 alkoholne blazinice

3 vatirane palčke

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov