Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Arizer ArGo vaporizer
Arizer ArGo vaporizer
Arizer ArGo vaporizer
Arizer ArGo vaporizer
Arizer ArGo vaporizer
Arizer ArGo vaporizer

Arizer ArGo vaporizer

Arizer Go oz. ArGo je prvi mini uparjalnik slovitega kanadskega proizvajalca. Odlikuje ga hibridno konvekcijsko ogrevanje in povsem steklena, izolirana pot pare ter zamenljiva baterija. Ima širok razpon temperatur od 50 ° C do 220 ° C. Omogoča popoln nadzor nad temperaturo, svetlostjo in zvočnimi ob..
  • Stanje: Na zalogi
  • Brand: Arizer
199.00€

Arizer Go oz. ArGo je prvi mini uparjalnik slovitega kanadskega proizvajalca. Odlikuje ga hibridno konvekcijsko ogrevanje in povsem steklena, izolirana pot pare ter zamenljiva baterija. Ima širok razpon temperatur od 50 ° C do 220 ° C. Omogoča popoln nadzor nad temperaturo, svetlostjo in zvočnimi obvestili. Nobenega dvoma ni, da lahko uparjalnik ArGo izpolni želje vsakogar.

Kakovost uparjanja ne zaostaja za tisto pri modelih Solo II in Air II. A na račun svoje diskretne velikosti ima ArGo manj zmogljivo baterijo in počasnejši čas segrevanja. Idealen je za na pot in uparjanje zunaj, pri čemer je kompaktna velikost naprave ključna. Omogoča veliko bolj diskretno uporabo ne da bi zaradi tega trpela kakovost pare.
Od večjih naprav Air II in Solo II, pri katerih se cev pritrdi, se razlikuje tudi po tem, da je ArGo naprava v enem kosu. Stekleno cev se lahko skrije in zaščiti s potisnim gornjim delom naprave.
Če povzamemo, je premium proizvajalec Arizer končno ustvaril napravo, ki jo lahko brez težav skrijete v dlan in zlahka potisnete v žep.

Diskretnost
ArGo je majhen in kompakten: ima enake lastnosti kot večina drugih uparjalnikov Arizer - na primer hiter čas segrevanja (manj kot 1 minuto), poseben ustnik iz stekla Arizer in hibridni ogrevalni sistem. Kot najmanjši Arizerjev uparjalnik doslej ArGo predstavlja najboljše značilnosti znamke, zapakirane v ultra kompakten uparjalnik. Arizer Go je majhen, lahek in zelo diskreten, zaradi česar je odličen uparjalnik na poti.

Uporabnikom prijazna naprava

Arizer ArGo ima zamenljivo baterijo 18650. Izognite se razočaranju tako, da imate s seboj dodatno napolnjeno baterijo! To napravo lahko polnite tudi prek USB -ja in jo lahko uporabljate celo med polnjenjem. Samodejni časovnik zakasnitve napajanja in časovnik za izklop preprečujeta izgubo življenjske dobe baterije. ArGo ponuja popoln nadzor temperature, od 50 ° C do 220 ° C. Poleg temperature je mogoče prilagoditi še številne druge dejavnike - svojo izkušnjo ArGo lahko popolnoma prilagodite svojim osebnim željam. ArGo vam omogoča prilagajanje svetlosti zaslona, ​​glasnosti, časovnika za zakasnitev pri vklopu in še veliko več.

Zanesljivost

ArGo proizvaja Arizer, zanesljiv in cenjen proizvajalec uparjalnikov, znan po izdelavi zanesljivih izdelkov iz najkakovostnejših materialov. Naročiti uparjalnik Arizer Go pomeni naročiti visokokakovosten izdelek, ki bo še leta ustvarjal neverjetne oblačke pare.

Kaj je v škatli?

1 x prenosni uparjalnik ArGo
1 x ArGo baterija
1 x USB polnilec /napajalnik
2 x steklena cev
2 x silikonske kapice
1 x torbica za zaponko za pas
1 x orodje za mešanje iz nerjavečega jekla
4 x filtrirni zasloni iz nerjavečega jekla
1 x priročnik

Tehnični podatki

Proizvajalec: Arizer (Kanada)

Mere (mm) 93 x 52 x 24

Materiali: Nerjaveče jeklo, steklo, silikon, keramika, termoplastika

Grelni element: Keramika / nerjaveče jeklo

Temp. Razpon: (° C) 50 - 220

Kapaciteta komore: 0,15 g zelišč

Temp. Nadzor Popoln nadzor (koraki v eni stopnji)

Litij-ionska baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik

USB kabel za polnjenje

Uporaba med polnjenjem: Da

Samodejni izklop nastavljiv

Čas segrevanja: 30-60 sekund

Način segrevanja: Hibriden

Zamenljiva baterija: Da

Mere: 93 x 52 x 24 (mm)

Poreklo: Kanada

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov