Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Volcano Classic Gold Editon
Volcano Classic Gold Editon
Volcano Classic Gold Editon
Po naročilu Ni na zalogi
Volcano Classic Gold Editon
Volcano Classic Gold Editon
Volcano Classic Gold Editon

Volcano Classic Gold Editon

Volcano Classic Easy Valve Gold (pozlačen s 24 karatnim zlatom)Legendarni nemški proizvajalec Storz & Bickel je leta 2020 praznoval 20 let delovanja! Edini licencirani proizvajalci medicinskih uparjalnikov so jubilej proslavili na poseben način. V počastitev tega podviga znamka predstavlja zlato izd..
399.90€

Volcano Classic Easy Valve Gold (pozlačen s 24 karatnim zlatom)
Legendarni nemški proizvajalec Storz & Bickel je leta 2020 praznoval 20 let delovanja! Edini licencirani proizvajalci medicinskih uparjalnikov so jubilej proslavili na poseben način. V počastitev tega podviga znamka predstavlja zlato izdajo najboljšega namiznega vaporizerja Volcano Easy Valve.
Vaporizer Gold Volcano Classic podjetja Storz & Bickel, ki predstavlja najboljši nemški inženiring, je vrhunski luksuzni namizni uparjalnik za suha zelišča in koncentrate. Jubilejna izdaja Volcano vaporizerja, ki je znan kot eden najboljših izdelkov v svetu uparjanja, ima vrhunsko kakovost izdelave in razkošno zlato barvo. Aluminijasti grelni blok in visokokakovosten element segrevanja sta zaslužna za čisto in močno paro v vsaki seji. Nemška kakovost izdelave zagotavlja, da boste mnoga leta uživali v najvišji kakovosti pare!
Vaporizer Volcano uporablja vakuumski sistem, ki črpa svež, filtriran zrak, ki je nato segret na idealno temperaturo za pridobivanje največ spojin iz suhih zelišč. Njegovo konvekcijsko segrevanje je boljše od prevodnega segrevanja, saj predstavlja več okusov, arom in učinkov, ne da bi povzročilo zgorevanje zelišč. Vroč zrak prehaja preko vaših aromatičnih mešanic ali koncentratov in s paro napolni balon Volcana. Legendarni vaporizer je učinkovit in preprost za uporabo!
Namizni vaporizer Gold Volcano, opremljen z najbolj cenjenim sistemom konvekcijskega segrevanja v industriji, proizvaja izjemno močno, bogato paro. Napredna membranska črpalka Gold Volcano pošilja vroč zrak, ki pokriva vsak milimeter odprte površine, kar vodi v učinkovito in temeljito izparevanje.
Medtem ko ima večina naprav eno ali nekaj vnaprej nastavljenih temperatur, ima Gold Volcano Vaporizer natančen nadzor temperature. To vam omogoča, da določite temperaturo do ene stopinje natančnosti. Nastavitve omogočajo izbiro optimalne temperature za okus, moč, gladkost ali robustnost pare, uparjanje posebnih spojin in drugo.
Lastnosti izdelka:
    Omejena izdaja Volcano Classic Gold
    Namizni uparjalnik s konvekcijskim segrevanjem
    Element segrevanja medicinske kakovosti
    Sistem za dovajanje pare iz balona
    Tiho delovanje
    Izboljšana črpalka zraka
    Vgrajen zračni filter
    Enostavno pritrjevanje balona "Easy Valve"
Specifikacije:
Proizvajalec: Storz & Bickel (Nemčija)
Mere naprave: višina 17,5 cm, premer 19 cm
Materiali: pozlačeno nerjaveče jeklo, aluminij, visoko kakovostna termoplastika
Grelni element: Aluminijasti izmenjevalnik toplote
Čas ogrevanja: 4 - 5 minut
Temperaturno območje: 130 ° C - 230 ° C
Nadzor temperature: Številčnica
Kako deluje Volcano Classic?
Nemška tehnologija namiznega vaporizerja Volcana Classic deluje tako, da krožeč zrak, obogaten z učinkovinami zelišč, skozi ventil upari v balon, dokler se balon ne napolni. Ko se balon napihne, se ventil lahko popolnoma loči od naprave. Vsebino balona lahko nato varno in udobno uživate popolnoma neodvisno od namizne naprave. Balon omogoča shranjevanje pare do 8 ur.
To zagotavlja, da je uporaba popolnoma varna, saj uporabnik med vdihavanjem ne pride v stik s steklom, toploto ali elektriko. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti in oblikovanja je Vulcano eden izmed najbolj priljubljenih uparjalnikov vseh časov.
Odlična stvar pri klasični izvedbi Volcana je enostavna uporaba. Temperatura se upravlja s gumbom na sprednji strani uparjalnika. Volcano Classic ima dva velika gumba za ogrevanje in zrak ter majhno oranžno kontrolno lučko, ki označuje, kdaj je vaš uparjalnik dosegel izbrano temperaturo.
Navodila za uporabo:
Vklop
Pritisnite rdeči gumb, da vklopite segrevanje. Oranžna lučka označuje, da je naprava pričela s segrevanjem in ugasne, ko doseže ciljno temperaturo.
Priprava zelišč
Vsak uparjalnik Storz & Bickel vključuje plastični dvodelni mlinček, ki se odlično obnese pri pripravi srednje fino mletih zelišč.
Vnos zelišč
Vsebino mlinčka izpraznite na kos papirja in ga izpraznite v polnilno komoro. Priporočljivo je da komore ne napolnite povsem, ampak samo po dnu razporedite ravno plast zelišč.
Napolnitev balona
Ko se oranžna lučka ugasne (pri klasiki), je čas za uparjanje. Odstranite črni plastični ustnik iz ventila in nežno raztegnite vrečko/balon, tako da bo ravna. Oranžni ustnik pritrdite na polnilno komoro in ga postavite na vrh naprave, tako da se rahlo oprime obroča na vrhu. Pritisnite zeleni gumb , da vklopite ventilator in začnete polniti balon s paro, in ga pritisnite, ko vam ustreza količina pare.
Uživajte v čist pari
Ko izklopite ventilator, je čas za uživanje v pari. Odstranite balon iz polnilne komore in vstavite črni ustnik nazaj v oranžni ventil. Odstranite polnilno komoro iz vulkana. S pritiskom na ustnik odprete ventil, tako da, ko ga pritisnete na ustnice, lahko po želji vdihujete močneje ali bolj nežno.
Paket vsebuje:
1x Volcano Classic Gold
4x baloni "Easy Valve" z ustniki
1x balon "Easy Valve" z adapterjem
1x Komora za polnjenje "Easy Valve"
3x sponke za polnilno komoro
1x obroč s pokrovčkom
1x običajen set mrežic (pribl. Ø 30 mm)
1x blazinica za izparevanje tekočin (pribl. Ø 28 x 4 mm)
1x Komplet zračnih filtrov
1x krtača za čiščenje
1x mlinček za zelišča (pribl. Ø 59 mm)
Navodila za uporabo
Nemška izdelava medicinske kakovosti
Volcano je izdelan v Tuttlingenu, mestu v južni Nemčiji, ki v mednarodnem prostoru velja za središče medicinske tehnologije. Znanje s področja medicinske tehnologije je bilo uporabljeno že pri razvoju prve izdaje Volcana, zato je ta uparjalnik prva izbira za preudarne uporabnike. Pri znamki Storz & Bickel so razvili tudi prvi namizni uparjalnik za medicinsko rabo Volcano Medic (ter Medic 2), ki je v najpomembnejših vidikih enak napravi Volcano Classic.
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov