Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
Ni na zalogi
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B
DynaVap "B" / VapCap B

DynaVap "B" / VapCap B

Najnovejši mehanski uparjalnik "B" ali VapCap B je najugodnejši model v zbirki slovitega proizvajalca DynaVap. Zasnovan je z mislijo na novince v svetu mehanskega uparjanja, tj. ročno uparjanje z zunanjim virom toplote (vžigalnik/gorilnik)."B" prinaša novo obliko konice ali komore iz nerjavečega jek..
  • Stanje: Ni na zalogi
  • Brand: DynaVap
59.90€

Najnovejši mehanski uparjalnik "B" ali VapCap B je najugodnejši model v zbirki slovitega proizvajalca DynaVap. Zasnovan je z mislijo na novince v svetu mehanskega uparjanja, tj. ročno uparjanje z zunanjim virom toplote (vžigalnik/gorilnik).

"B" prinaša novo obliko konice ali komore iz nerjavečega jekla, ki omogoča učinkovito in enostavno ekstrakcijo. Silikonsko “ohišje” medicinske kakovosti se ponaša z ustnikom, ki je kompatibilen s steklenimi pipami z adapterjem premera 10 mm. “B” odlikuje jeklen kondenzator in zaščitni pokrov s toplotnim senzorjem, ki pri segrevanju s klikom sporoči, da je “B” pripravljen na uporabo. 

Če niste prepričani, ali je (mehanično) uparjanje za vas, je VapCap B najboljši način, da to ugotovite. Izjemno ugoden in kakovosten vaporizer priznane znamke je zagotovilo zadovoljstva. Zahvaljujoč njegovi učinkovitosti in posledičnemu prihranku zelišč se naložba povrne v trenutku. 

VapCap B nima baterij ali kakršne koli elektronike in se segreva ročno z vžigalniki/gorilniki – takšen način segrevanja zahteva malo spretnosti, vendar zagotavlja svobodo od polnjenja, in elektronike. VapCap B je brezhibno zasnovan in namenjen dolgoletni uporabi. Toplo priporočamo! Priporočamo butanski vžigalnik Cyclone Vertigo Triple Torch.

Sestavni deli iz le dveh materialov

DynaVap B je sestavljen iz petih delov: zaščitnega pokrova, konice, kondenzatorja in CCD (filtrirna mrežica/difuzor) iz nerjavečega jekla ter silikonskega ohišja.

Tehnične lastnosti:

  • komora ali konico je optimizirana za učinkovitost ekstrakcije,
  • ohišje iz silikona medicinske kakovosti,
  • 10 mm zoženi ustnik (kompatibilen s steklenimi pipami ustreznega premera),
  • O-obročki posebne zasnove za enostavno montažo in demontažo,
  • silikonsko ohišje ima petkotno zasnovo proti zvijanju,
  • kondenzator je mogoče prilagoditi glede pretoka zraka in hlajenja
  • konica / komora je združljiva z napravami in dodatki DynaVap.

Napravo prejmete v brezplačni zeleni tubi z logom DynaVap. 

B(odite) del revolucije!

Opozorilo:

»B« ni združljiv z DynaCoil


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov