Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0
 • favorite_border
 • compare_arrows
 • share
DaVinci MIQRO vaporizer
DaVinci MIQRO vaporizer

DaVinci MIQRO vaporizer

149.90€
remove_circle_outlineadd_circle_outline

DAVINCI MIQRO je majhen, eleganten in prefinjen uparjalnik zelišč, oblikovan tako, da ustreza vašemu življenjskemu slogu. Okusnost in kakovost pare, precizna izdelava in visoka tehnologija znamke DaVinci je sedaj predstavljena v najmanjšem vrhunskem uparjalniku na trgu. MIQRO je tehnološki vrhunec žepnih uparjalnikov. 

Odlike vaporizerja MIQRO

 • 100% keramična cirkonijeva zračna pot in komora
 • Popoln digitalni nadzor temperature
 • Natančni načini segrevanja pri določeni temperaturi
 • Način povečanja oz. “boost” na zahtevo
 • Vnaprej programirani cikli “Smart paths”
 • Nastavljiva velikost pečice s perlo
 • Vrhunsko proizvajanje aromatičnega dima
 • Zamenljiva baterija 18350
 • Polnjenje mikro-USB

Izjemna žepna oblika

MIQRO je z nekaj manj kot 8 cm v višino in 3,5 cm v širino eden najmanjših električnih uparjalnikov na trgu. Eleganten, a preprost dizajn spominja na vžigalnik, zato je diskretnost zagotovljena. Če imate radi DaVinci IQ 2, vendar se vam zdi prevelik, je MIQRO narejen za vas. 

Nastavljiva velikost pečice

Tako kot njegov predhodnik ima DaVinci MIQRO znameniti "Pearl" oz. perlo, s katero lahko po želji zmanjšate zmogljivost pečice do 50%. Pearl je nastavek, zaradi katerega je MIQRO enako učinkovit tudi pri uparjanju manjših količin. Zaradi te funkcije je naprava odličen spremljevalec pri mikro doziranju ali za kratke samostojne seje.

Hiter čas segrevanja

MIQRO potrebuje le 39 sekund, da doseže srednjo temperaturo 188 ° C, zaradi česar je naprava praktično zmeraj na voljo za uporabo. Noben drug žepni uparjalnik ne proizvede tako čiste pare v tako kratkem času. 

Popolnoma digitalni nadzor temperature

Popoln digitalni nadzor temperature olajša uparjanje vaših zelišč v popolnosti. Pojdite naravnost do najvišje temperature 220 ° C ali nastavite svojo priljubljeno temperaturo s preciznim načinom. Znamka DaVinci je navdušena nad možnostjo prilagajanja posamezniku in popolna digitalna kontrola temperature omogoča prav to. 

Uparjajte do popolnosti s tehnologijo “Smart paths”

Uparjalnik MIQRO ima tudi štiri vnaprej programirane nastavitve, ki v 10-minutni seji počasi zvišujejo temperaturo. To poveča potentnost in zagotovi, da se iz vaših zelišč izloči vse blagodejne učinkovine.

Prilagodljiv ustnik

Poleg klasičnega ploskega ustnika je DaVinci MIQRO opremljen z dvignjenim ustnikom, ki ga lahko povežete s 10 mm stekleno cevjo. Za vaperje, ki obožujejo videz in občutek stekla, je to odlična lastnost.

Tehnične specifikacije uparjalnika DaVinci MIQRO:

Proizvajalec: DaVinci (ZDA)

Mere naprave: 7,9 cm Višina | 3,4 cm širine | 2,3 cm premer

Materiali: keramični cirkonij, eloksirani aluminij

Grelni element: keramični cirkonij

Čas ogrevanja: <50 sekund

Temperaturno območje: 170 ° C - 230 ° C

Nadzor temperature: digitalni

Baterija: Polnilna / zamenljiva baterija 18350

Polnilec: Micro USB

Prenos: Ne

Samodejni izklop: 10 minut

Kaj je v škatli:

DaVinci MIQRO vsebuje vse, kar potrebujete za začetek seje z novim uparjalnikom.

1 x DaVinci MIQRO uparjalnik

Polnilni kabel USB

Komplet dodatne opreme

Podaljšani ustnik

O znamki DaVinci

Inovacije, čistost in nadzor nad izkušnjo so v središču filozofije DaVinci. Podjetje uporabnike razvaja v okusu pare z materiali, kot so keramični cirkonij in eloksirani aluminij, ki privedejo do popolne čistosti in arome. DaVinci je s svojo tehnologijo Smart Path dosegel edinstven nivo, ki izhaja iz globokega razumevanja kemičnih spojin suhega zelišča in načina njihovega pridobivanja. Tehnologija je zasnovana tako, da uporabnikom pomaga odkleniti idealne temperature uparjanja za njihovo zelišče in uživati v oblačkih ​​na najvišji ravni.