Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)
Akcija
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)
Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)

Crafty+ V2, Storz & Bickel (USB-C)

Na voljo je najnovejša različica legendarnega prenosnega uparjalnika Crafty +, ki velja za tehnološko najbolj dovršen prenosni vaporizer. Novi model prinaša posodobljeno komoro oz. pečico, prevlečeno s keramiko, zaradi česar je para  čistejša in bolj aromatična. Keramika se hitreje in bolj enakomern..
269.90€
298.00€

Na voljo je najnovejša različica legendarnega prenosnega uparjalnika Crafty +, ki velja za tehnološko najbolj dovršen prenosni vaporizer.

Novi model prinaša posodobljeno komoro oz. pečico, prevlečeno s keramiko, zaradi česar je para  čistejša in bolj aromatična. Keramika se hitreje in bolj enakomerno segreva kot nerjaveče jeklo, zato je tudi ekstrakcija spojin bolj učinkovita. Naprava se do želene temperature segreje v približno 60 sekundah. 


Nov način polnjenja preko USB-C  z možnostjo hitrega polnjenja vam prihrani približno 25 minut. Zmogljivejša baterija (3300 mAh) sedaj omogoča približno eno uro neprekinjene uporabe. Vaporizer lahko uporabljate tudi med polnjenjem.

Način "Super Boost" temperaturo zviša na maksimum, kar je zelo uporabno za zaključek seje, ko želite ekstrahirati še zadnje spojine iz zelišča. 

Crafty+C ohranja medicinski nivo kakovosti, ki ga je dosegal njegov predhodnik, vendar prinaša dodatne izboljšave v dizajnu. Material ohišja je sedaj še višje kakovosti (PEEK), za večjo vzdržljivost pa skrbi povsem novo, izboljšano vezje.

V skladu s tradicijo naprav Storz & Bickel novi Crafty+C združuje klasični nemški inženiring z najnovejšimi napredki na področju visokotehnoloških funkcij. Nemški velikani so znova prevetrili trg s posodobljenim uparjalnikom Crafty Plus, ki je seveda tudi izdelan v Nemčiji. 

Crafty+ je eden najzmogljivejših prenosnih uparjalnikov s patentirano kombinacijo konvekcijskega in kondukcijskega segrevanja

Crafty Plus C bo v prihodnjih letih zagotovo zasedal mesto med najboljšimi prenosnimi napravami. Temperaturni razpon, ki ga ponuja, je precej širok za vse okuse, komora pa je združljiva tako z zelišči kot koncentrati. Poleg tega je priročnost in prenosljivost še ena lastnost, zaradi katere je Crafty Plus tako priljubljen. 

Uporaba:

Crafty+ C je enostaven za uporabo in izdelan tako, da boste intuitivno vedeli kako ravnati z njim. Ko napoči čas za sejo, obrnite ustnik na vrhu naprave. Nato odvijte zgornji del naprave in vstavite zelišča v komoro za uparjanje. Zdaj, ko ste pripravljeni, pritisnite gumb za vklop in 60 sekund pozneje je čas za uparjanje! Sprostite se z vrhunsko napravo!

Lastnosti:

Nastavljiva temperatura: Da

Blagovna znamka: Storz & Bickel

Združljivost: zelišča in olja

Kapaciteta: 0,25 g

Prenosni / namizni: prenosni

Samodejni izklop: Da

Tehnika ogrevanja: Hibrid (konvekcijsko in kondukcijsko)

Temperaturno območje: 40°C - 210°C

Čas segrevanja: 30-60 sekund

Teža: 135 g

Mobilna aplikacija: Da

Dimenzije: 5,7 × 3,3 × 11 cm

Baterija: 3300 mAh

V kompletu prejmete:

  • 1x vaporizer Crafty+C (nova izboljšana različica)
  • 1x USB-C kabel
  • 3x osnovni tesnilni obroč, majhen
  • 3x običajna mrežica
  • 3x groba mrežica
  • 1x dozirna kapsula
  • 1x krtača za čiščenje
  • 1x navodilo za uporabo (kratko)
  • 1x varnostna navodila
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov