Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Arizer Solo II - Mystic Blue

Arizer Solo II je najzmogljivejši prenosni vaporizer kanadske znamke z baterijo, ki omogoča kar 3 ure uporabe. Z uparjalnikom Solo II boste opravili kar 20 sej na posamezno polnitev baterije. Naslednik legendarnega in nagrajenega uparjalnika Solo se ponaša z unikatnim sistemom segrevanja - para potu..
  • Stanje: Ni na zalogi
  • Brand: Arizer
195.00€

Arizer Solo II je najzmogljivejši prenosni vaporizer kanadske znamke z baterijo, ki omogoča kar 3 ure uporabe. Z uparjalnikom Solo II boste opravili kar 20 sej na posamezno polnitev baterije. Naslednik legendarnega in nagrajenega uparjalnika Solo se ponaša z unikatnim sistemom segrevanja - para potuje zgolj skozi stekleni del naprave. Za boljšo aromo in polnejši okus so uparjalniku izboljšali še pretok zraka. Nenavadna dolžina ustnika oz. steklene cevi pa poskrbi za to, da para tudi pri najvišji temperaturi ni prevroča.

Legendarni uparjalnik je proizveden v Kanadi.

Arizer Solo II je že več let zaporedoma uvrščen med najboljše vaporizerje za suha zelišča. Za mnoge je Solo 2 preprosto zlati standard med prenosnimi "vejpi", saj proizvaja kakovostno paro, ima odličen pretok zraka in vzdržljivo baterijo. Med drugim izstopa zaradi številnih možnosti nastavitev, s katerimi lahko uporabo naprave natančno prilagodite vašim željam.

Solo II je sestavljen iz dveh kakovostnih glavnih delov, stekleni ustnik pa je odstranljiv za lažje čiščenje. Zaradi enostavne uporabe je odličen za začetnike. Izkušenejši uporabniki pa nanj prisegajo zaradi kakovostne pare, možnosti prilagajanja uporabe, zmogljivosti baterije in robustne izdelave.

Lastnosti:

- 3 ure uporabe na eno polnjenje
- Izjemno hitro in enakomerno segrevanje
- Uporaba tudi med polnjenjem
- Natančne nastavitve uparjanja
- LED zaslon
- Hitro polnjenje (DC)
- Iz vzdržljivih, kakovostnih komponent
- Keramični grelni element
- Hibridni način segrevanja
- Enostavno čiščenje
- Baterija - 2x 3400mAh

Arizer Solo 2 odlikuje enostavno prilagajanje vejpanja vašim potrebam. S tremi gumbi nadzirate nastavitev časovnika za avtomatski izklop, izbiro kontrasta zaslona ter izbiro med enotami temperature - Fahrenheit in stopinje Celzija.

Solo 2 zagotavlja aromatično izkušnjo uživanja zelišč ali smole. Pametna zasnova omogoča enostavno odstranitev zelišč iz komore, s čimer lahko poskrbite za svežino zelišč in zmanjšate porabo tudi kadar potrebujete premor sredi seje uparjanja. Stekleni nastavek oz. tuba/cev se lahko zapre s silikonsko kapico oz. pokrovčkom.

Paket vsebuje:

Vaporizer Arizer Solo 2

Torbica

Orodje za mešanje

Steklena posodica

Stekleni ustniki/cevi (90 mm in 110 mm)

Silikonske kapice/pokrovčki za ustnik (2x)

Polnilec

Mrežice (4x)

Kako deluje?

Pod LED zaslonom se nahajajo trije gumbi za nastavitve, srednji »M« gumb vas vodi po paleti nastavitev. Z zgornjim in spodnjim gumbom s puščicami nadzorujete temperaturo med uporabo ter spreminjate nastavitve v meniju.

Za vklop pritisnite in držite srednji in zgornji gumb. Zaslon se osvetli in prične se odštevanje do piska, ko se na zaslonu prikaže pozdrav. Prikaz temperature se odziva glede na vaše nastavljanje le-te. Po nastavitvi se Solo 2 prične segrevati, kar traja do 30 sekund.

Zelišča vstavite tako, da napolnite spodnji del ustnika oz. steklene cevi (do 0.25 g zelišč). Nato vstavite stekleni ustnik v grelni element in po koncu segrevanja je naprava pripravljena za uporabo.

Možnosti nastavitev:

Glasnost:  nizka/srednja/visoka/tiho

Časovnik seje/avtomatski izklop: 5-15 min (osnovna nastavitev je 10 min)

Temperaturne enote: Fahrenheit / stopinje Celzija

Svetlost zaslona: nizka/srednja/visoka

Nastavljiv čas pritiska gumba za vklop: 4, 6 ali 8 sekund

Nastavljivost temperature/razpon: 50 °C – 220  °C

Velikost naprave:

Višina:  11.4 cm

Širina: 4.5 cm

Globina: 3.5 cm na zgornjem delu

Globina: 3.0 cm na spodnjem delu

Teža:  210 g

Poreklo: Kanada.

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov