Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Trihomi (kief) 6 % CBD,  10 g
Trihomi (kief) 6 % CBD,  10 g
Ni na zalogi
Trihomi (kief) 6 % CBD,  10 g
Trihomi (kief) 6 % CBD,  10 g

Trihomi (kief) 6 % CBD, 10 g

Trihomi ali tako imenovani kief je nenavaden izdelek poljske zadruge Kombinata Konopny – fin, zlat konopljin "cvetni prah", pridobljen iz industrijske  konoplje.Izdelek ni namenjen neposrednemu uživanju.“Cvetni prah” je večinoma sestavljen iz trihomov, smolnih dlačic, ki proizvajajo kanabinoide in t..
  • Stanje: Ni na zalogi
12.90€

Trihomi ali tako imenovani kief je nenavaden izdelek poljske zadruge Kombinata Konopny – fin, zlat konopljin "cvetni prah", pridobljen iz industrijske  konoplje.

Izdelek ni namenjen neposrednemu uživanju.

“Cvetni prah” je večinoma sestavljen iz trihomov, smolnih dlačic, ki proizvajajo kanabinoide in terpene. Vsebnost CBD in CBDA je približno 6 %.

Izdelek se ekstrahira s presejanjem konopljinih cvetov skozi posebna sita z zelo fino mrežico (150 mikronov), ki omogoča ločevanje dragocenih trihomov od ostalega rastlinskega materiala.

Izdelek je popolnoma legalen, vsebnost THC je pod 0,2 %.

Hraniti v temnem in suhem prostoru. Hraniti ločeno od svetlobe. Izdelek shranjujte izven dosega majhnih otrok.Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov