Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Terpeni Tangie 1ml

Terpeni Tangie 1ml

Terpeni Tangie - 1mlTerpeni so naravne, v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni priznanega proizvajalca Plant of Life ne vsebujejo kanabinoidov (CBD, THC, CBN itd.)Terpeni so lahke, hlapne spojine, ki se naravno pojavljajo v številnih živilih..
  • Stanje: Na zalogi
12.90€

Opis

Terpeni Tangie - 1ml
Terpeni so naravne, v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.
Naši terpeni priznanega proizvajalca Plant of Life ne vsebujejo kanabinoidov (CBD, THC, CBN itd.)
Terpeni so lahke, hlapne spojine, ki se naravno pojavljajo v številnih živilih, začimbah v rastlinah. Konoplja ima visoko vsebnost terpenov. Rastlina razvije terpene, da pritegne koristne žuželke in odvrača škodljivce.
Terpeni zelo vplivajo na okus, učinke in terapevtske lastnosti konoplje, oz. omogočajo boljše učinkovanje kanabinoidov na splošno.
Terpene je razen za izdelke CBD mogoče uporabljati tudi za dodajanje okusa različnim jedem, zeliščem, pijačam, oziroma kjerkoli si jih želite.
Terpeni v izdelkih Plant of Life so povsem naravno pridobljeni in med pridobivanjem nikoli niso ločeni, torej je njihova sestava in razmerje takšno kot v v samem cvetu rastline, tako da imajo vso aromo in okus izbranega seva.
Shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju uporabno do 6 mesecev.
Poreklo: EU

OPOZORILO:

Dodatek terpena naj absolutno ne presega 4%, ni za samostojno zaužitje, vedno ga je potrebno raztopiti, izogibaj se stiku s kožo in očmi.