Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
OG Kush autoflower (5 semen)
Ni na zalogi


OG Kush autoflower (5 semen)

OG Kush Auto seme konoplje izhaja iz križanja med OG Kush in ruderalisom. Močan in produktiven hibrid je rezultat finega razmerja med sativo, indico in podvrsto ruderalis.  Rastlina razvije Intenzivne arome in vršičke, katerih "okus" nekatere spominja na olje, limono in poper. Učinek seva je gled..
27.90€

OG Kush Auto seme konoplje izhaja iz križanja med OG Kush in ruderalisom. Močan in produktiven hibrid je rezultat finega razmerja med sativo, indico in podvrsto ruderalis.  Rastlina razvije Intenzivne arome in vršičke, katerih "okus" nekatere spominja na olje, limono in poper. Učinek seva je glede na poročanja uporabnikov močan, uravnotežen, duševni, fizični in dolgotrajen. Dolga leta se uporablja za sprostitev po napornem delovnem dnevu. OG Kush Auto se razvije v rastlino povprečne višine z robustno strukturo in srednje velikimi listi. Raste z videzom čudovitega, razvejanega grma in "rodi" večje vršičke, polne smole. 


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov